Igår

höll vi på att bli en Lillfisa mindre.....

Vi höll på att rensa i garaget för att sälja lite på loppis, medans trollen lekte och busade. Sen kom de på den briljanta idén att de skulle åka bobbycar nedför backen till garaget. De gjorde det ganska många gånger och skrattade gott när det gick jättefort. Det var ju bara det att vi hade ställt en skottkärra i slutet av backen och Lillfisan råkade styra lite fel och träffade ena handtaget med HALSEN. Herregud så rädd jag blev. Som tur var skrek hon när hon ramlade i backen. Jag släppte allt och sprang fram till ungen, slet upp henne för att kolla var det hade träffat.... Och handtaget hade träffat nedre delen av halsen, hon har ett snyggt blåmärke där nu. Men det kunde lika väl ha tagit över struphuvudet och då hade vi inte haft en underbar dotter mer. Men nu blev det ju inte så som tur var. Lillfisan har lite ont just där handtaget träffade men förutom det så är det full fart på henne. Min lilla skrutthöna, undrar hur många ggr man ska sätta hjärtat i halsgropen pga henne......

Fast o andra sidan så skrämde Stortroll mig rejält förra veckan när han låg på hallgolvet och skrek att han hade ont i magen. Då blev det akuten för den lille mannen...... Där misstänkte de förstoppning/tarmveck/blindtarmsinflammation. Efter mycket om och men så kunde de utesluta tarmveck för han var för gammal för det, förstoppning eftersom han precis varit på toa, det som återstod var ju blindtarmsinflammation men då visade alla prover att det inte var nån infektion i kroppen trots feber. Så vi fick åka hem efter några timmar på akuten. Han har ont i magen av och till men om han fick panikont igen skulle vi åka direkt för då kunde det iaf vara blindtarmen som spökar.

Igår fyllde sambons stora son 7 år. Men då vi i vanlig ordning inte får träffa pojken så skickade vi ner ett par paket med vänner som skulle dit.


Och så är tidstjuven här igen...... Klockan är apmycket och jag börjar jobbet kl 7 imorgon bitti....

Så natti natti gott folk!
♥Madeleine♥

Kommentarer
Postat av: AC

Nu kan det bara bli bättre, eller hur?

2010-05-17 @ 09:00:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0