Så var

speedwaysäsongen över för detta år. Vargarna tog hem ett silver, vilket är en jättebedrift för ett så pass nederlagstippat lag som dem ändå var. Självklart är jag jätteglad att de gick så pass långt som de gjorde, men jag tycker faktiskt att de kunde ha gett Lejonen en rejäl match idag och inte mesat så mycket. Men men man kan ju inte alltid vara på topp och visst måste jag säga GRATTIS Vargarna till SILVRET!
Men nu är säsongen över, bara GP:t kvar nu att titta på och det gör vi ju här hemma.


Idag när jag hämtade hem trollen från dagis så tjatade Stortroll som vanligt om att hans bästa vän O skulle följa med oss hem. Men eftersom jag är en sån där tråkig mamma så tyckte jag att klockan var för mycket och dessutom måste man ju prata med hennes föräldrar oxå. Detta är inte det sonen vill höra utan han försöker hela tiden få sin vilja egenom med en massa argument om att om det nu är så sent så kan ju O sova över och så vidare.... Trodde jag skulle bli smått galen på ungen, när O:s mamma kommer för att hämta henne. Då passade Stortroll på att fråga om O fick komma hem till oss idag. Men hennes mamma tyckte som jag att det ar för sent för idag. Men hon och jag bestämde att vi skulle höras imorgon för ev lekdate då eller på fredag. Ska bli spännande och se hur det går. De leker ju så bra på dagis så vi fär väl se hur det hemma hos nån av oss. Det är första gången som han ska få leka med en dagiskompis på hemmaplan. För övrigt har Stortroll sagt att han ska gifta sig med O när han blir stor, så det så.
Lillfisan var himla trött när jag hämtade hem trollen, så hon somnade i bilen hem och sover än. Jag hämtade trollen senare än vanligt idag då vi hade en kick-off på jobbet idag. Så trollen hämtades hem vid kvart i fem hugget, men eftersom storebror ville anant drog det ut lite på tiden och vi var väl därifrån kvart över fem och hon somnade tjugo över.... Men nu sover hon gott i sin säng och själv hade jag tänkt en tidig säng för min egna del oxå men då min sambo antagligen har glömt elda idag eller vad nu problemet är så kunde jag inte duscha nu ikväll. Så just nu väntar jag på att vattnet ska bli varmt. Det vore ju bra om jag kom i säng rätt skapligt eftersom Lillfisan antagligen kommer att vakna aptidigt imorgonbitti och då vill inte jag vara den tråkiga trötta mamman utan jag vill vara skapligt utvilad och orka kliva ur sängen.

Nä nu kanske vattnet är varmt för jag vill verkligen sova nu.

Så natti natti på er!!!

Sweet dreams!

♥Madeleine♥

Idag

har mina kära älskade arbetskamrater tvingat mig att vara med på en intervju i TV. Jag som bara hatar att bli både fotad och filmat, särskilt att bli filmad. Men men 24nt ringde till min chef i fm och frågade om det gick bra att de kom och filmade lite personal och även gjorde en liten intervju. Det hela handlade om att vi ska ju få mer pengar till vården och då ville de bara veta vad peronalen tyckte om det och om vi trodde på det. Egentligen sa jag blankt nej men blev så illa tvngen att ställa upp då ingen annan kunde. Skit oxå.... Jag trodde att nu är slutet nära och jag kommer förmodligen att dö på fläcken. Men som ni kanske märker så har jag inte dött än. Så nu ikväll har jag fått en del sms och sen länkade jag klippet på facebook oxå så det är ganska många som har kommenterat.

http://www.nt.se/24nt/?tab=1&mp=5529805&autoplay=true här är klippet för den som inte har sett det på tv eller är min vän på facebook.

Idag är jag lite sur på Canal+ oxå.... Canal+ sport1 sänder ju speedway live på tisdagar, men inte idag då de valde att sända Vetlanda-Vargarna på sport2 och den har inte vi. Jävla skit fan alltså!!! Så det var ju bara att följa matchen via nätet idag eller vänta till 22.00 då eftersändningen var. Jag orkade inte vänta till tio så jag satt och fäljde matchen på nätet samtidigt som jag packade de sista Tradera vinsterna. Och det gick ju bra för Vargarna idag. Nu vann de inte men de är vidare till final!!!! Så nästa vecka är det matcher igen och jag tror vi får köra mot Lejonen om jag såg rätt förut. Så det kan bara bli silver eller ännu bättre..... GULD nu. Och ingen trodde ju på Vargarna i början på säsongen men tji fick dem!!!! Haha rätt åt alla experter!!!

Nähe om man skulle ta och försöka sova lite nu ska upp rätt tidigt imorgon och jobba halva dan....
Så nu säger jag bara

GOD NATT OCH SOV GOTT!!!!!

♥Madeleine♥

Jag är

så attans stolt över min lille son. Idag har vi varit hos tandläkaren och lagat ett hål. Min lille plutt var helt fenomenalt duktig och sa knappt ett knyst. Jag fick sitta brevid honom hela tiden och hålla hans hand medans tandläkaren och sköterskan gjorde vad skulle göras. Det hela tog 25 min och de tyckte att Stortroll var så himla duktig och de önskade att alla små patienter skulle vara lika duktiga. Gissa om jag är en stolt mamma idag...
Efter tandläkaren for vi till dagis för att hämta upp Lillfisan och väl där passade jag på att tillfälligt ändra lite tider som imorgon och nästa onsdag. Sen måste jag ju lämna in et nytt schema för trollen men det tar jag när nya schemat är klart. Hoppas jag fick min vilja igenom bara och blir av med den extra fredagskvällen.... Tror det funkade att bli lite arg på jobbet och visa att man minsann inte kör med mig som man vill. Jaja det är en historia för sig och den tar jag nog en annan dag om jag känner för det.
Efter dagis for vi in till den stora staden Norrköping för jag skulle köpa Stortroll en eltandborste, vilket faktiskt blev mycket uppskattat av den unge herrn. Ja den lilla tösen fick en oxå och även hon tyckte det var en kul pryl.
Sden åkte vi hem för att packa mer traderavinster men där gick det mindre bra. Som vanligt när jag är i farten så måste ju nånting ta slut och denna gång var det packtejpens tur att ta slut. Så jag letade efter annan tejp men hittade bara maskeringtejp och den är mindre bra att packa med, så jag skickade iväg ett mail till älsklingen att han skulle köpa med sig tejp på vägen hem idag och det hade han. Han är för gullig...
Annars har dagen varit helt acceptabel och nu börjar den lida mot sitt slut och jag ska hoppa in i duschen och sen krypa ner i en renbäddad säng.

Så ha en bra kväll/natt


Natti natti
♥Madeleine♥

Bilder från källaren

Japp här kommer lite bilder från vår källare. Det är ju inte riktigt färdigt, lite pillplock kvar men man ser ju hur det ser ut.



Lite sovrumsbilder


På den här väggen vill vi ha en fototapet. Förstår inte varför sambon tycker att att denna färg är gräslig....



Och så lite vardagsrumsbilder





Ja det var lite bilder från källaren. Badrummet och hallen tar jag och lägger ut kort på en annan dag.

Nu ska jag ta och fixa med lite traderavinster.

Ha en bra kväll!!

♥Madeleine♥

Den beryktade källaren

Ja idag är vi källaren och fixar och donar inför golvläggningen imorgon. För min del så går det betydligt bättre med allt idag än vad det gjorde igår. Jag har lyckats städa vårt oerhört skitiga sovrum så nu är det dammfritt här och sambon har kopplat in alla uttag och satt upp taklampan. Han är så duktig ibland den där jag bor med.
Sen har jag städat badrummet så nu ska vi sätta upp spegeln och tandborstmuggarna.
Ja och vad gör trollen den här dan då... Jo de terrar grannen som är i trädgården och fixar lite... Just nu har vi en liten paus för mat och vila. Lillfisan sover en sväng och Stortroll ritar sjöjungfruar, sambon glor på en repris av speedwayen från i tisdags och själv tänkte jag vara duktig och uppdatera bloggen lite.

Ja just det idag firar sambon och jag 7 år tillsammans. Så ikväll blir det mys mys framför GP:t.

Nähe nu var visst speedwayen slut och sambon kom ner och nu ska vi sätta upp lite tavlor i sovrummet och lite annat smått och gott. Bildbevis kommer senare jag lovar.

Adios på en stund!!!

Puss
♥Madeleine♥

Nä om man skulle ta och blogga lite igen då....

Skit va dålig jag är på att uppdatera.... Fy skäms på mig....



Igår i ett svagt ögonblick lovade jag sambon att jag skulle klippa gräset om det var fint väder. Trodde nämligen inte att det skulle vara så fint väder idag. Men tji fick jag, för när jag tittade ut i morse var det ju bara att konstatera att himlen var knallblå och solen sken som bara den. Fasiken oxå jag som hade tusen andra grejer att göra idag.... Men men bara att gilla läget och bita i det sura äpplet och ge sig ut efter frukost. Men först var jag ju tvungen att lägga ut lite annoner på Tradera. Men nu är allt som ska säljas ute och det känns super duper skönt.
Sen jagade jag på trollen så de med gick ut, ner till vedboden där gräsklipparen står och redan där började problemen....... Den där jag bor med hade ställt två andra gräsklippare FÖR den som vi använder. Sabla pucko!!!! Var ju bara att baxa bort klipparna och baxa ut den som används, sen ut på gräsmattan som skulle klippas och försöka få igång helvetet. Jag var inte nådigt sur då.... För säkerhets skull kollade jag om det fanns nån bensin i gräsklipparen och det fanns en skvätt så jag tänkte att det räcker nog till att starta med och iaf klippa en gräsmatta. Trodde jag ja för aset ville inte alls starta, så jag blev ännu surare och bestämde mig för att skita i allt och gå in. Då ser jag att klockan är ju lunchdax, så in i köket och värma på lite mat till mig och trollen. Sen var mitt humör lite bättre så jag tänkte att jag försöker en gång till med gräsklipparen om jag fyller på lite bensin. Sagt och gjort och gissa vad som startade.... Jippie äntligen!!!! Så när den ena gräsmattan var klar så tänkte jag att va fasen jag tar de andra två oxå. Så släpa upp gräsklipparen till framsidan och klippa gräsmattorna där. När jag är nästan färdig så tar bensinhelvetet slut IGEN!!! Då fick det vara nog så jag släppte skiten och gick in för att sanera huset ist. Vilket var välbehövligt, satan i havet vilka skitiga golv vi hade.... Men nu är de skinande rena och det mina kära vänner strulade inte. Skönt att nåt gick vägen iaf.
Sen kom jag ju på att svägerskan med familj skulle komma hit så jag passade på att baka en kladdkaka och när jag ändå höll på så vipps så fanns det visst middag på bordet oxå.
Vad har min kära sambo gjort idag då?? Jo han har jobbat från 7-16 sen kom han hem och åkte moppe med barnen. Ja han fick ju klippa färdigt det jag hade lämnat men det var ju inte speciellt mycket, tog väl fem minuter att klippa... Sen kom ju svägerskan med man och dotter så då fikade vi lite och jag passade på att skicka med "lite" kläder till Lillstumpan som hon kan ha på dagis. Det blev ju "bara" en så där tre överfulla påsar med kläder, ytterkläder och lite skor och stövlar. Men jag vet ju att kläderna kommer till användning.

Nä ni gott folk nu ksa jag ta och jag på den där som jag delar säng med så att han eldar lite duschvatten. Tror nämligen att jag skulle behöva en dusch nu. Känner mig lite kladdig efter allt arbete idag.

Ha det gott!!


Natti natti!
♥Madeleine♥

RSS 2.0