BVC

Skulle ha varit på bvc idag med stortroll, men kära sambon hade åkt iväg med ALLA bilnycklar idag. Gissa vem som blev lite lätt irreterad??? Ahhhh sånt gör mig galen. Jag hatar att behöva styra om och stortroll blev lite besviken att han inte fick träffa bvctanten idag. Men vi ska dit imorgon ist. Jävla skit då jag som tog semester för att göra det här med trollet medans lillfis är på dagis. Så imorgon måste jag ordna en barnvakt till lillstumpan. Aja det finns inte mycket att göra åt det nu är det som det är.
Ikväll är det föräldramöte på dagis och snälla faster kommer hit och ser till trollen medans jag och sambon åker dit.

Nä nu ska jag ta och hitta på nåt skoj med stortroll....

Ha en underbar dag.

//Madeleine

Det där med minnet....

Ja mitt minne är väl inte som det borde. Men så är det väl när man är småbarnsmamma och har häcken full med hus, barn, man, jobb och alla dessa fritidsinteressen.... Ja ja barnen växer upp nån gång och då kommer jag sakna den här tiden när man har dem omkring sig hela tiden. Inte för att jag tycker det är jobbigt nu men ibland är det skönt att få vara i fred.

Haha fick en kommentar i förra inlägget att det gick rykten om att det skulle komma ett tillskott framåt sommaren/hösten.... Och då undrar jag vad det var för tillskott??? Jag är inte gravid, min syster är inte gravid vad jag vet iaf, min svägerska är inte heller gravid och några djur ska vi heller inte skaffa oss. Det ända jag kan komma på är väl att min syster ska gifta sig augusti. Jo visst kommer det tillskott i höst men det är snarare så att det är rena rama babyboomen hos de flesta av våra vänner. Det börjar nån gång i sommar och den sista bebben kommer i höst. Men som sagt jag är inte med barn och jag har inga om helst planer på att skaffa fler heller. Det räcker gott och väl med de guldklimpar jag redan har. Jaja nog om det.

Igår var jag och min vän AC bjudna på sex-party i Viken. Det var jättekul och det bjöds på många skratt och det blev visst lite blött oxå för idag är jag aningen tung i huvudet. Men huvdsaken är väl att vi hade roligt. Kvällen avslutades med att vi gick ner till Vikens stora inneställe Davidssons. Men AC och jag är inte så värst vana att vara vakna så länge så vi gick hem rätt snart igen. AC:s man skjutsade hem mig och jäklar va trött jag var så väl hemma la jag mig bredvid älsklingen och somnade nästan omedelbart. Men jag sov illa vilket jag alltid gör när jag druckit.
Så tack AC för en kul kväll och hoppas vi kan göra om det snart igen. Och tack snälla A för skjutsen hem!

Nä ni nu kallar ungarna på mig. Måste gå och busa lite med dem.

Ha det bäst, flodhäst!

Inget nytt

Idag har jag inget att skriva om, så jag struntar i det idag. Får se om jag fått nån fart på fantasin imorgon...

//Madeleine

Summering av helgen

Fredag

Började inget bra..... Lill fisan började dagen med att ställa sig vid trappen kl 6 och vråltjuta för jag vet inte vad. Sen fortsatte hon så resten av dagen, ingen vet vad hon ville egentligen. Men jag antar att hon hade en dålig dag och vaknade helt enkelt på fel sida.
Senare på em skulle jag åka och handla och bara det blev ett äventyr.... Väl inne på Willys kommer jag på att jag ska ha makaroner. De är precis i början... sagt och gjort tar ett paket för att lägga i vagnen men klantjag slår i hyllan med ena knogen så blodvite uppstod och även om såret inte blev stort aå bödde det ganska mycket. Kan säga att jag hoppade över frukt och grönsaker den här gången. Resten av handlingen gick bra. Sen skulle jag slänga lite returpapper och väl där så ville jag inte stänga av bilen för det var bara en påse. Så jag la ur växeln och skulle dra i handbromsen.. Skulle jag inte ha gjort för jag lyckades med att dra av en handbromsvajer. Jag säger bara en sak. J*Ä*V*L*A*S*K*I*T*B*I*L Jag hatar aset!! Sur som ättika åkte jag hem och skrek att jag aldrig mer tänker köra den bilen igen. Men jag måste ju eftersom det är enda bilen jag har. Aja shit happends... 
På kvällen åkte jag och min syster till Arlanda för att hämta våra föräldrar som varit på Lanzarote och gottat sig i solen. Mamma ville åka dit över sin 50-årsdag. De hade haft det jättebra och varmt som sjutton hade varit. Kul för dem att komma iväg lite. Resan hem från Arlanda vill jag aldrig mer uppleva... Jag körde upp och syster körde hem och jag kan säga att hon körde som värsta biltjuven och jag förstår varför hennes bil såg ut som den gjorde sist den gick sönder. Hög hastighet på Albrektsvägen är ingen bra kombination... Ahh fy va rädd jag var på hemvägen... Väl i Norrköping dumpade vi av syster som skulle hämta sin nylagade bil och jag och föräldrar åkte söderut. Jag var väl hemma vid halv ett tror jag. Och jag var helt slut.....

Lördag

Vi gick upp tidigt för vi skulle vara i Västervik kl 10, för där skulle vi hör och häpna.... Träffa sambons son i hela två timmar, själva utan att hon var med!! Kors i taket!! 
Vi var väl nere ganska så exakt 10 så vi hämtade pojken och sen åkte vi ner på stan för han skulle köpa en skiva som han hade önskat sig. Sen åkte vi tillbaka och gick till en lekpark där vi var i ca en timme sen ville sonen gå hem för han var så sugen på att visa sin pappa sitt tv-spel, så han och pappa satt och spelade en stund innan det var dags för oss att åka hem då jag började att jobba kl 14. Måste säga att det hela gick himla bra och det var ju så underbart väder. På jobbet hände det inget alls, det var en ganska vanlig lördag.

Söndag

Började jobba kl 7 och dagen gick himla fort och framför allt så gick det bra idag. Skiten kom sen när jag skulle åka hem. Gick som vanligt ut till bilen starade och skulle köra iväg..... Men det gick inte det bara skrapade om bilaset . så det var bara att ringa efter sambon som fick komma och hämta mig. Troligtvis har en framfjäder gått av, men när det kan jag inte svara på för jag kom ju in i morse utan problem och jag märkte inget när jag backade in i parkeringsrutan. Jag säger det en gång till J*Ä*V*L*A*S*K*I*T*B*I*L. Just nu funderar jag starkt på att skrota helvetet, den har inte gjort annat än krångla för mig. Säg nåt som jag INTE har bytt på fanskapet. Men nu ska sambon försöka få den till Zetterblom för reparation och sen ska han besiktiga den åt mig oxå. Han är för snäll mot mig gör nästan allt för min skull...

Nä ni det var min helg nu ska jag ta och surfa vidare!

//Madeleine

Det bor silverfiskar i badrummen....

Ja fy vad äckligt det är med silverfiskar. Hu ryser när jag tänker på vad jag delar hus med eller rättare sagt badrum. Trodde ärligt talat att de där äckliga sakerna skulle försvinna när vi fick bort fukten i gamla badrummet. Men tji fick jag. Jag har upptäckt att de små asen har invaderat mina badrum, ja de bor i båda badrummen. Eller ja vi har ju bara ett badrum och i det gamla badrummet är det bara toalett numer. Ointresanta fakta jag vet... Ville egentligen bara skriva hur äckligt jag tycker det är med silverfiskar.  Och jag lovar och svär att jag städar regelbundet.

Jaja nog om detta lilla i-landsproblem.

Idag har det inte hänt nämnvärt, dagen har gått sin gilla gång. Lämna barn, åka och jobba, hämta barn, hem och äta nåt och hoppa i säng. Och nu sitter jag och väntar på att sambon ska komma hem från träningen.

Nä ni ska kolla lite på tv:n nu.

Over and out!

Grattis lilla mamma på 50 års dagen

Japp idag fyller min mamma 50 år, men mamma & pappa firar det på annan ort eller rättare sagt utomlands. I helgen kommer mormor och min syster att fira mamma, men jag jobbar så vi får ta det en annan gång.

Idag har sambon varit hemma med sonen som inte mår så värst bra, igen..... Svinkoppa på kinden, hostar och är röd i ena ögat utan att det smetar. Hmm undrar om det kan ha med allergi att göra kanske.. Får se, ska tvinga mig till en remiss till en allergiläkare så vi får det här ur världen nån gång. Vi var ju hos en när sonen var liten, men vi kom ju på vad det var då, men nu är det ungefär samma visa igen. Så jag vet inte.... Ska till bvc med honom om två veckor för en 4 årskontroll och då tänker jag ta upp det här och lite annat.
Annars händer det inte mycket, på jobbet har vi hävt karantänen så nu får alla de boende komma ut i matsalen igen. Skönt som bara den! Och peppar peppar så har jag klarat mig från magsjukan. Men det var några som åkte på det. Blä, ursh och fy!!!
Imorgon ska jag jobba kväll och stortroll får vara hemma med pappa då, det lilla trollet får gå till dagis och pappa hämtar.

Nä ni jag känner att fantasin tryter så det är väl bäst att hoppa in i duschen så man är klar till Desperate houswifes. Får se om jag hinner nåt inlägg imorgon annars på torsdag.

♥Ha det bäst, flodhäst♥

Äntligen helg

Ja nu har jag tagit helg, äntligen. Vi har det lite körigt just nu på jobbet, många som ligger däckade i den där underbart härliga magsjukan. Men peppar peppar så har jag klarat mig än så länge, trots att jag har jobbat mitt i "skiten". Men jag kanske är för elak för att bassiluskerna ska bita på mig. Men eftersom jag då är frisk och inte jobbar helg så passade man på att fråga om jag kunde tänka mig att ta ett pass i helgen. Men vi har fullt upp hela helgen så tyvärr, det blir inga extrapengar för min del denna gång. Jag har ju faktiskt ett privatliv oxå.
Det stora trollet ska på barnkalas imorgon och då passar övriga familjen på att storhandla och sen hämtar vi honom på vägen hem. Efter det lilla äventyret vet jag inte vad vi ska göra. Söndagen kommer iaf att ägnas åt att få hem lite ved, hur det nu ska gå. Aja det är söndagens bekymmer, nu är det ju fredagkväll och mys står på schemat.

För övrigt har det varit en ganska rörig vecka, mest på jobbet då det som sagt är magsjuka på de flesta avd, inkl. den jag jobbar på. Vi har dock inte så många fall, men nu verkar personalen ha däckat ist.
Själv har jag irreterat mig på en grej som hände i söndags em när jag skulle gå hem. För att underlätta för oss själva brukar vi ta med matvagn och kompost när vi slutar och lämna det på respektive ställe. Sagt och gjort, min kollega tog vagnen och skulle lämna den på sitt ställe och jag tog kompostpåsen och när jag hade slängt påsen hör jag hur det skramlar till på våningarna över mig. Det var nån där uppe som slängde sin tvättsäck i "rännan", säcken landar i tvättvagnen varpå vagnen stöter emot dörren in till tvättvagnarna. Den dörren släpper ifrån sina gångjärn och ja gissa vad... jo den hamnar så klart i huvudet på mig. AJ fan vad ont det gjorde, resultatet blev bula i bakhuvudet och en axel som gör så infernaliskt ont just nu. J*a skitbygge alltså!!! Kan tillägga att detta byggdes under 2008 och invigdes i okt 2008. Så nu har jag skrivit en skadeanmälan på det och min chef sa att sånt ska inte få hända egentligen, men nu har det ju hänt så nu får de kolla över hur dörrjäkeln sitter. Kan säga att det är inte första gången som dörren har lossnat, men det är första gången som en personal har blivit skadad. Inte allvarligt men ändå. Jaja  det var lite gnäll från min sida...
Det händer roliga saker i mitt liv oxå.... Som när båda barnen kommer och kramar om en och säger att de älskar mig. Då smälter mammahjärtat. Eller när man har jobbat häcken av sig en hel dag och får beröm dagen efter för att man har rett ut det på ett bra sett. Sånt värmer oxå.

Nä ni nu hägrar en mysstund med sambon. Ska försöka uppdatera denna blogg lite bättre än den andra..... ska även försöka få in alla gamla inlägg från den andra bloggen nu i helgen, om tid finnes vill säga.

♥Ha det bäst, flodhäst♥

Jahopp

Så har man skapat sig en ny blogg. Kommer att se ganska tråkig ut tills jag kommit på hur man ändrar på saker och ting. Sen ska jag ta och lägga in alla gamla inlägg från gamla bloggen.

Men nu i kväll kommer det inte att bli roligare än så här.

Så ha en fortsatt trevlig kväll!

//Madde

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0