Speedwaypremiären

började inget bra för Vargarnas del...... 60-36 till Piraterna, det är illa men nästa vecka tar vi emot Piraterna hemma och då hoppas jag att de gör ett bättre jobb än i kväll. Nog om detta....

Dagen för denna lilla familj började inget vidare heller..... Vi vaknade lite sent, så rusa upp slänga på sig kläder, rusa upp och väcka trollen vilket inte var helt lätt..... Stortroll vaknade utan protester medans Lillfisan bröt ihop och vägrade vakna, vägrade klä på sig, vägrade ta på sig skor och jacka och slutligen vägade sätta sig i bilen. Hon tjöt och skrek ända ner till förskolan, väl där vägrade hon gå ur bilen och in till förskolan, hon krävde att bli buren in, vilket jag då vägrade göra hon fick snällt gå in med sina egna ben. Efter en liten dust inne på förskolan så gick jag, då hade hon åtminstonde slutat tjuta. Själv var jag nära att komma försent till jobbet. Men jag hann i tid med några minuters marginal.....
Sen har dagen gått relativt bra, har inget att klaga på.
Att hämta trollen gick riktigt bra eller så bra som jag hade förväntat mig efter den hemska morgonen. Måste säga att Stortroll är en riktig pärla. När jag hämtade trollen smet Lillfisan ut till lekplatsen för hon ville gunga, men Stortroll gick efter henne och lyckade på nåt sätt övertala henne att hon kunde gunga hemma. Hur han gör vet jag inte för jag kan banne mig inte övertala henne utan att jag måste bära henne till bilen sparkands och skrikandes. Men som sagt idag gick hon till bilen helt själv UTAN gnäll. Hoppas det håller i sig.....

Nu ikväll har vi sett lite på speedway och ätit popcorn, morots och gurkstavar sen var det natti natti för Lillfisan. Förstår att hon var trött idag som hennes dag började.... Stortroll satt uppe med mig en stund till, sen skulle han b*a*r*a vila lite på soffan vilket alltid slutar med att han somnar på soffan, vilket han oxå gjorde men nu sover han sött i sin säng och själv borde jag väl oxå gå och lägga mig men jag väntar tills sambon kommer hem från Motala.

Nä ska väl fortsätta glo på tv:n och vänta.....

Natti natti
♥Madeleine♥ 

Helgen

gick i en rasande fart förbi oss.... Helger går alltid så himla fort. Men trevligt har vi haft iaf, det började redan i fredags då jag skulle till stan och kolla ögonen inför en ev operation. Jag överväger fortfarande om jag ska operera eller inte. Iaf så hade jag frågat en väninna om hon ville passa trollen medans jag gjorde denna undersökning. Så hon var här med sitt lilla troll på 6 månader och senare på em/kvällen käkade vi middag ihop båda familjerna. Tacos blev det, mycket mumsigt. Båda mina troll hade skött sig exemplariskt, ja till och med Lillfisan kan sköta sig om hon vill trot eller ej. Stortroll han fastnade för min väninnas stora son på 10 år, de var ute och spelade fotboll och inne spelade Wii. Så nu tjatar Stortroll hela tiden om J att han vill leka med honom och spela mer Wii. Och Stortroll behöver inte vara orolig för det kommer att ske fler ggr.

I lördags tog sambon trollen och åkte till Kråkvilan för att gör iordning där inför seriestarten eller snarare inför första hemmamatchen den 4 maj. Och vipps blev jag utan barn så jag passade på att gå lite på stan och avsluta med en handling på Ica Maxi. Måste säga att det var så himla skönt att få vara för sig själv en stund och inte ha en tid att passa. Efter stan och handling åkte jag ut till Kråkan för att kolla hur det gick. Det var nästan färdigt och jag måste säga att det kommer att bli jättebra. Sen åkte jag hem och jag fick med mig Lillfisan, Stortroll ville vara kvar och leka sysslingen.
Lite senare på em fick vi besök och vi grillade och sen var det ju GP premiär!!!! Självklart hejade jag ju på Jason Crump, min lilla favorit i GP cirkusen och han vann första om gången.

Igår var sambon på Kråkan igen och jag var hemma med trollen och vi gjorde inte många knop. Själv vaknade jag med huvudvärk. Vet faktiskt inte varför jag vaknade med huvudvärk för jag drack inget kvällen innan.... Måste ha legat dåligt i sängen......
Det enda vettiga jag gjorde igår var att tvätta det sista och stryka en hel del som legat ett par veckor och väntat på mig.

Ja det var lite om vår helg, nu väntar jag på att BVC ska ringa så jag kan ändra tiden för Stortrolls 5 årskoll.

På återseende!

Kram

♥Madeleine♥

Speedway och frissabesök

Igår var jag och trollen på årets första speedwaymatch eller det var snarare en minnestävling för Kenny Olsson. Och sen var vi ju tvungna att inviga Vipen som har fått ett nytt utseende, måste säga att det har blivit jättefint nu och en klar förbättring från tidigare. 
Men fy satan va kallt och blåsigt det var... Tur vi kunde vara inomhus och barnen hittade varsin kompis att leka med. Stortroll lekte med sin syssling och Lillfisan ja hon terroriserade en 18 årig kille som hon har fattat tycke för.... Tur att han inte tycker att hon är till besvär. Hon är som svans efter honom, så man behöver bara titta vart han är så vet man vart Lillfisan är. Stortroll och sysslingen kollade på film nästan hela matchen så de visste man ju vart dem var. 
Tyvärr såg vi inte hela matchen då vi skulle upp tidigt imorse så vi missde de sista heaten, det var tro det eller ej väldigt enkelt att få hem trollen för de var en aning trötta.
Idag iaf så har jag äntligen varit hos frissan och gjort mig riktigt fin i håret, eller ja frissan gjorde ju det. Och när hon håller på och fönar håret så vad ser hon då?? Jo att en slinga har läckt och att det är en fläck bak i håret.... Inget jag kunde se men hon störde sig så dant på den där fläcken att hon var tvungen att göra om två slingor, så jag blev kvar en timme till. Ja ja bara hon blev nöjd så.... Men nu är jag riktigt fin i håret om jag får säga det själv.

Några bilder på färgen/erna 





Nähe ni gott folk nu ska jag sluta svamla och gå och lägga mig.

Natti natti!
♥Madeleine♥

Helgen

har varit relativ lugn, har haft semester och det har varit såååååå himla skönt. Igår var vi på dop, lilla H var det som döptes. Måste säga att han skötte sig exemplariskt under hela cermonin. Efter dopet bjöds vi på en lättare lunch och sen busade de stora trollen som bara den innan det var dags för doptårta och kaffe.
Sen var det ju dags att åka hemåt och de tvar ju inte det lättaste när Stortroll hade hittat en kompis ich inte ville lämna denne... Men efter lite övertalning (läs mutning) följde han med hem iaf :-)

Idag har vi varit på Kråkan och gjort lite mer fint innan premiären den 27:e eller jag och trollen gjorde inte mycket mer än att vara i vägen så mycket som möjligt. Men det blåste ju halv orkan där ute så jag och trollen åkte till Mc D efter nån timme och sen åkte vi hem. Jag var tvungen att ta hand om den lilla olyckan som hände inatt..... Lillfisan kunde inte sova i sin säng inatt så hon kom ner till oss och kröp upp till sin pappa, det var ju bara det att förmodligen hade hon vaknat för att hon var kissnödig så hon råkade pinka ner pappas sänghalva inklusive pappan och sig själv.... Inte helt populärt hos pappan, så när jag vaknade i morse så sov Lillfisan i sin säng och sambon på soffan. Sen var det ju bara att riva bort lakan och täckena och slänga in tvättmaskinen. Aja sånt händer.... 
Efter att ha bäddat klart och så så kom jag ju på att veden började ta slut i pannrummet, så ut med ungarna igen och börja kånka på veden. Måste säga att det är rätt skönt bära ved eller bära och bära...... Vi kör ju veden i en skottkärra från vedskjulet till källarfönstret där vi släpper ner veden nerför en hemmabyggd ränna. Hann köra en så där sex kärror innan sambon kom hem och tog över. Då passade jag på att kratta en gräsmatta på framsidan och jag säger bara en sak. Gud nåde den katt som skiter på gräsmattorna igen, den skjuter jag!!!! Nu har jag bara en gräsmatta kvar att kratta sen är all kattskit och rådjursbajs borta. Men den får jag ta en annan dag för imorgon har jag bestämt att jag måste göra något åt de otroligt skitiga fönstrena här i huset. 

Nä nu känner jag att jag bara svamlar en massa smörja så det är väl bäst att avluta det här och gå och lägga sig.

Natti Natti!
♥Madeleine♥  

En av

anledningarna till att sminkväskan INTE ska stå i barnhöjd!


Detta underbara konstverk har Lillfisan gjort. Hon trodde nämligen att min kajal var en vanlig penna och skänken var ju så ful så den behövde livas upp lite. Vet inte om jag håller med om att det blev så mycket finare så här.
Kom på Lillfisan när hon målade mascara på sig själv, precis så där som mamma brukar göra. Det blev rätt bra, bara lite på ena kinden och lite i håret. Kan inte göra annat än att skratta åt det hela. Jag får ju faktiskt skylla mig själv som ställde väskan så hon kunde nå den.

Hoppas ni har haft en trevlig dag i solen för det har jag och trollen!

♥Madeleine♥

Så där ja

nu är alla kalas och allt över för denna gång. Skönt vill jag lova, är klippt slut nu. Men men nu har Stortroll fått som han ville och han är så nöjd så. Bästa kompisen kom ju på kalaset, kan det bli bättre än så?

Igår fick sambon hämta hem trollen från dagis då Stortroll inte mådde allt för bra och tiil slut kräktes.... Ja jippie, vi som älskar magsjuka..... Han hade visst somnat när de kom hem och sov i en så där 2 timmar. Så när jag kom hem från jobbet vid halv tio så var ju Stortroll hur pigg som helst och ville inte sova.... Men skam den som ger sig, vi fick honom att somna efter mycket om och men. Själv skulle jag ju upp tidigt idag och jobba, då sambon skulle vabba. Men båda trollen har mått bra idag så det var nog ingen magsjuka men man vet ju aldrig. Och eftersom sambon var hemma så tänkte jag att jag kunde ta ut lite komp och gå hem tidigare för att hjälpa till här hemma. Kom iväg en timme innan jag slutar, men var det nån hemma här då???? Nä för då var hela gänget inne i stan på Kråkvilan. Fast det var rätt skönt att få vara lite själv här hemma oxå. Och när gänget kom hem igen var Lillfisan sugen på att cykla, men sadeln var för låg så fadern drog fram lite verktyg och mekade lite och då var ju Lillfisan tvungen att vara med.



Och det verkar ju som det blev bra för nu kör hon så det ryker...... Kanske dags att ta bort stödhjulen....


Måste bara visa en bild på Lillfisan hur det kan se ut när hon är sååååååå trött efter en dag på dais och inte orkar gå in......


Bilden togs igår när sambon hade hämtat hem trollen. Lillfisan hade blivit så förbannad att hon inte fick sitta kvar i bilen att hon somnade på gräsmattan. Ja jag säger ju att hon har humör den ungen och jag vet inte vart hon fått det ifrån för jag har mitt kvar.
På tal om gräsmatta så är all snön på baksidan borta nu, men en och annan ovälkommen överaskning finns  ju där i form av kattskit och rådjursbajs. Inte trevligt alls om man frågar mig. Men det är väl bara att ge sig ut och kratta upp skiten. Ingen som känner för att komma hit och göra det åt mig..... Jasså inte det.
Det värsta av allt är att all kattskit kan vi inte skylla på vår katt för jag har sett hur det stryker omkring en massa andra katter här på tomten. Och alla katter här är inte kastrerade så det luktar en helt del pink oxå, varav en del är på ena husväggen vid vårt sovrumsfönster så vi har fått stänga ventilen för att överhuvud taget kunna sova där. Sen är det nån kattj***l som har pissat på nya bilen. Blir så irreterad!!!!! Så nu är det dags att gå till självaste ägaren och prata lite allvar om alla dessa katter. Tror de har en så där 30 katter!?! Lite skilldnad från oss då som har en katt och närmaste grannen har två.
Oj vad jag svamlar, nu är det dags att få ur Stortroll ur duschen så han kommer i säng nån gång idag och jag får se Desperata husfruar.

På återseende!!

♥Madeleine♥

En tvättäkta 5åring

Måste bara visa hur glad Stortroll blev för sina presenter.



Några av de fina saker han fick idag av mormor och morfar.

Imorgon ska han ha kalas för sina kompisar.

Idag har varit en bra dag med paket, tårta och en massa annat kul. Stortroll är mer än nöjd med livet just nu. Bäst var nog när han och jag byggde piratlego förut innan han gick och la sig, vi blev inte klara utan vi får fortsätta imorgon.

Nähe nu vill sambon se film så jag ska väl kanske ta och göra honom sällskap. Hur många tror att jag kommer somna mitt i filmen?? Jag tror det iaf.

Ha en bra kväll!!
Natti natti!

♥Madeleine♥

Men vad nu då.....

Hur många gånger har inte jag sagt att jag ska bli bättre på att uppdatera bloggen?? Ett antal gånger misstänker jag. Hmm måste bättra mig!

Iaf så går tiden himla fort när man har roligt och idag fyllde min son 5 år. Kan ni fatta att min lilla bebis är 5 ÅR. Vem stjäl tiden för mig??? Skulle bra gärna vilja prata med denna person och be att få tillbaka lite av tiden.
Hur som haver så är Stortroll mycket nöjd med sin dag idag. Han fick många fina paket från oss och han fick sin favoriträtt till middag. Kan det bli bättre än så? Inte om man frågar Stortroll. Så nu i kväll var det en trött liten kille som gick och lade sig. Ja lite förväntansfull var han väl oxå då vi får gäster hela helgen. Imorgon kommer släkten och på söndag har han sitt kalas.


Annars har det faktiskt inte hänt så värst mycket just nu. Har för övrigt bytt bil så nu slipper jag den andra. Fast å andra sidan så fixade vi ju till den så att den skulle gå bättre nu när vi ska sälja den och den går himla bra nu. Men jag vill iaf inte ha den, vi kom ju som sagt på kant med varann redan från start och det tar tid att reparera den vänskapen. Men nu så har jag en Citroën C5 kombi Exclusive, den har allt utom skinnklädsel. Det är en V6:a så sambon har sagt att jag inte får leka träben i bilen. Och jag förstår som vanligt inte vad han menar, för inte kör väl jag för fort.... Har aaaaadrig hänt i världshistorien.

Ja sen har vi som vanligt haft diverse sjukdomar och därimellan jobbar vi och förbereder inför speedwaystarten den 20 april. Ja just det jag numera titulera mig som funktionär för Vargarna Speedway. Inte illa va?! Så nu kan jag vara med och hjälpa till på tisdagarna när jag känner för det och trollen tillåter eller om man har barnvakt de dagarna.

Nä ni klockan springer visst ifrån mig igen... Den satans tidsstjuven är tydligen här igen. Känner att ögonlocken slår ihop vilken minut som helst nu så det är väl bäst att släcka ner och försöka sova lite.

Natti natti allesammans!!

♥Madeleine♥

RSS 2.0