Snölek

Idag har jag och trollen varit ute och busat runt i snön. Stortroll trivs som fisken i vattnet, medans Lillfisan är mer skeptisk till det där kalla som har fallit på backen. Men hon höll ut iaf och stannade hos oss tills vi alla tre gick in. Vi tog även en liten promenad med Lillfisan i pulkan och det gillade hon. Stortroll han sprang mest och kastade sig i varena snövall han kunde hitta.
Tog lite kort när vi var ute.









Ja annars har det inte hänt så mycket här hemma. Det var min sista vabdag för i år och nu har jag semester till den 1/1-2010.

Jo just det var ju på bvc med Lillfisan i tisdag för en 2½ års kontroll. Hon är 88 cm lång och väger 11,9 kg, hon blev klart godkänd av bvcsköterskan. Lillfisan kan visst lite mer än vad 2½ åringar ska klara av, men vad gör det hon lär sig ju av sin storebror.
Nä nu fick jag skrivkramp.... Får se om jag kommer på nåt kul att skriva om imorgon då vi ska ta hem vår fyrhjuling.

Ha en bra kväll!

♥Madeleine♥

Vi tar väl en omgång till.......

Ja jag blev hemma ytterligare en vecka då Stortroll fick vattkoppor..... Precis lagom när Lillfisan var fit for fight för att gå tillbaka till dagis. Men hon har varit på dagis hela veckan och Stortroll har varit hemma med mig. Men det har inte stört mig det minsta då jag själv inte har mått så värst bra. Jo ni förstår att efter min halsfluss så blev jag genomförkyld. Nån som är förvånad??? Det är inte jag. Halsflussen för övrigt lyckades jag ge till min kära sambo, fast hans gillade inte pencillin så han mådde skit fast han ätit pencillin i nästan en vecka. Men nu ska han väl vara på bättringvägen.
Ska jag vara helt ärlig så är jag superless på alla dessa sjukdomar som avlöser varann här hemma.... Men men det kan väl ändå inte bli värre nu eller hur?? Snart är det ju jul. Herregud det är ju om en vecka!!!! Aja jag är iaf klar med alla klappar till barnen inkl kusiner, halvbror och några till, har bara klappar kvar till paketleken. Och jag säger bra en sak. Gud nåde den som försöker slå mig i paketleken!!!! Jag har även handlat det mesta till julbordet, bara två saker kvar att inhandla. Visst har jag varit duktig trots sjukdomar.
Måste erkänna en sak..... Lite får jag skylla mig själv när det gäller min förkylning, anledningen till att jag har mått så dåligt är att jag har haft lite svårt med andningen och jag har ingen medicin hemma och jag får verkligen skylla mig som inte har förnyat mina recept. Men så är det när man tror att man är friskare än vad man är..... Sen ska man ju faktiskt ta sin medicin även om man mår bra. Nåt jag visst aldrig lär mig, men nu ska jag ringa till vc och förnya recepten för jag tänker inte sitta upp och sova nån mer gång.
Nä nu är det nog klagat, snart är det ett nytt år och nya tag! :-)

Nu till nått helt annat. Trollen har ju blivit fotade på dagis och här är de fina korten.

Stortroll


Lillfisan


Båda två


Är de inte fina så säg?



Sen har det ju snöat i flera dagar nu och det ser ut som värsta snökaoset här hemma för tillfället men vad gör det. Stortroll bara älskar snön och vill vara ute och leka hela tiden, så han har verkligen inte haft tråkigt när han har varit hemma. Han är för söt.... Igår när vi skulle handla så sa han att han hade "pratat" med sin farmor att han ville ha snö och sen hade det börjat snöa. Nu är de ju som så att hans farmor inte lever längre och han har aldrig träffat henne heller. Men jag tror att unge herrn har lite livlig fantasi.
Imorgon är dagis stängt så då är båda trollen hemma. Stortroll är bätte från vattkopporna då han inte blev lika prickig och sjuk som Lillfisan blev. För Lillfisan hade jättehög feber och hon var prickig precis överallt, stackars krake... Men som sagt nu är hon frisk igen bara lite märken efter de största kopporna. Men eftersom det inte har gått en vecka sen som Stortroll fick de första kopporna så måste jag vabba imorgon med. Undrar vad vi ska hitta imorgon??? Blir nog att gå ut och hoppa runt i snön.

Näpp nu är jag ganska trött så jag ska ta och släcka ner och gå och nanna kudden.

Natti natti!
♥Madeleine♥



Så var det dags igen då......

Igår kväll var min avd på jobbet här på lite julmys. Jag bjöd på tomtegröt och skinksmörgås, samt en massa godis och annat gott. Själv fick jag en jättefin amaryllis, en vit av de som var här. Sen hade vi lite julklappsutdelning. Trevligt trevligt måste jag säga.
Egentligen skulle sambon och trollen vara på ett möte på Kråkvilan, men de kom hem 45 min efter att mötet börjat, för Lillfisan har fått VATTKOPPOR. Kul i jul säger jag bara....... Tar sjukdomarna aldrig slut mån tro????? Nu är det 4:e veckan som vi är hemma fö diverse sjukdomar. Snart har vi väl fyllt vår kvot för allt skit som finns. Aja den här gången får sambon vara hemma första tiden sen får vi se om jag kan vara hemma nåt.... Eller om han är hemma hela tiden, sen får vi ju se om Stortroll oxå får *HOPPAS HOPPAS*.
Hoppas ingen blev smittad som var här igår...
Stortroll han kopplade på stora charmen och charmade alla som var här, sen tyckte han att det var kul att det var en liten hund här oxå. Det tyckte Lillfisan oxå för den delen, men hon var mest intresserad av att gå och lägga sig.
Men förutom att Lillfisan ser ut så här:



och så här:



Så tycker jag att kvällen blev lyckad.

Inatt fick vi faktiskt sova ordentligt, vilket var skönt både för mig och för Lillfisan.

Fast just nu är vi oerhört populära, alla vill visst ha vattkoppor, så alla vill komma hit :-). Det är väl enda gången som nån vill komma till en när man är sjuk.


Näpp nu är det lunchdax i Högås!

Ha en bra dag!!!

♥Madeleine♥


RSS 2.0