Jäkla modem....

Har ju som sagt fått tillbaka datorfan och den är ju seg och allmänt dum i huvudet. Men nu har jag kommit på vad felet är och det är inte datorn denna gång utan det satans modemet. Skit skit skit!!!!!! Fick nu i kväll låna ett mobilt bredband av en vän och vips så funkar datorn som den ska igen. Så imorgon får vi försöka fixa till ett annat modem, får höra med Telia hur vi ska göra.
Annars så händer det inte mycket här, det är sol, bad, klippa gräs, renovera och annat som står på schemat. hade väl egentligen lite mer att skriva om men det är speedway på tv:n som lockar just nu....

Så just nu försvinner jag ett tag...

Hej så länge!

♥Madeleine♥

Mmm semester...

Ja idag kan jag ju säga att det har varit ett helt undebart semesterväder. Vi har varit ute mest hela dagen, både frukost och lunch intogs utomhus. Hur mysigt som helst. Sambon har varit iväg mest hela dagen idag då det har varit hemmamatch och då måste ju han vara där inne eftersom han är ansvarig för vip:en. Jag och barnen har lekt och stojjat på baksidan, där fyllde jag upp deras pool och jisses vad kul man kan ha i en pool. Stortroll satte rutschkanan i och sen åkte dem som små nissar och skratten ekade långt bort i "byn". Själv har jag väl inte gjort så många knop, mer än att busa med ungarna och gjort lite käk emellanåt. Efter Lillfisans middagslus fikade vi lite och sen ville Stortroll att vi skulle gå bort till grannen för att se om kompisen I var hemma. Så vi gick bort dit och han var hemma så trollen fick leka av sig en stund till. sen var det ju dags att gå hem eftersom dagens hemmamatch sändes på tv och den ville jag ju inte missa för allt i världen. Egentligen hade jag årsmöte med vägföreningen idag men min mormor mådde inte bra så hon kunde inte komma och ha trollen idag. Så de fick helt enkelt välja en annan sekreterare idag, men eftersom jag visste det här redan igår så sa jag till då. Så jag jag hoppas att ingen blev sur för det.

Lillfisan ja... Går numera under namnet Vira Blåtira. Anledning... Jo hon brukar ju sova hos oss när hon drömmer som värst. Så även för några nätter sen, fast då låg hon på min yttersida och självklart måste hon ju ramla ner och jag vet inte hur hon lyckades men hon har iaf fått en blåtira utan dess like. Tyvärr strular datorfan igen så jag kan inte lägga in några bilder längre. 

På torsdag drar vi till Astrid Lindgrens värld med familjen A och det ser vi fram emot, vädret verkar ju bli bra då med.

Näpp nu ska jag ta och slänga min trötta kropp i bingen.

Ps. Vargarna vann idag över Lejonen!!

Ha en fortsatt bra kväll!

♥Madeleine♥

 

Hipp hipp hurra för mig som blir 30 idag!



Japp idag hände det alltså. Jag blev tant på riktigt, men jag känner mig inte speciellt tantig för det. Jag känner mig snarare som om jag fortfarande skulle vara 22.

Uppvaktad blev jag nu på morgonen av mina barn och sambo, de kom ner med en macka och ett glas mjölk. Och sen sjöng de för mig oxå, Stortroll kunde hela texten "Ja må hon leva" och sen hurrades det för mig. Några paket fick jag dock inte för de fick jag redan i fredags, då hade vi skattjakt och sambon hade ritat en karta som vi skulle följa. Så inne i ett förråd i garaget hittade jag en ny dammsugare och inne i garaget hittade jag en Soda Streamer. Precis vad jag ville ha.

Idag har telefonen gått varm sen jag vaknade och mobilen har pipit oavbrutet. Sen kom mina föräldrar och firade mig en stund, av dem fick jag ett presentkort på Guldfynd och en orchideé *stava*. Så hittills har jag fått en dammsugare, Soda streamer, presentkort på 250:- från jobbet, 500:- från mormor, presentkort på Guldfynd på 500:-, en orchideé och en massa telefonsamtal, sms och gratulationer på Facebook. Så summan av dagen så är jag väldigt nöjd och nu ska jag ta och umgås lite med sambon och kanske se en film eller så.


Ha en trevlig kväll!!



♥Madeleine♥


Min dator



Har fått tillbaka den gamla datorn och lämnat lånedatorn. Gamla datorn är tömd på allt dess innehåll och den är precis som vanligt. Trög och tråkig!!! Tar en hel evighet att ens logga in på msn eller komma ut på intenet för det verkar glappa i modemet i datorn. För rätt som det är så är jag inte ute längre och då går det ju självklart inte att surfa eller göra ett endaste dugg. Apjobbigt är det, kan sitta i flera timmar och bara bråka med datorfan. Lånedatorn var inte alls så här, klart det var ju en helt ny en, men denna har ju precis kommit tillbaka och det var tydligen inget fel på den. Den ska ju vara tömd på allt så att man skulle kunna börja om från början. Men hur i h-e ska jag kunna det när den inte ens kan hålla kvar uppkopplingen?!?! Fan fan vad jag hatar när det är så här!!! Får väl lämna in den igen då och tala om att den inte alls funkar som vi vill. Skitdator är vad det är.
Så här skulle jag vilja göra med den idag.


En dator ska bara funka inte krångla!!!!

Näpp nu ska jag natta Stortroll.

På återseende!

♥Madeleine♥

SEMESTER


Japp nu är det semester som gäller för hela familjen Gunnarsson-Månsson. Och så som katten på bilden ligger ska jag med göra de dagar det inte är min tur att vara i källaren. Idag jobbade jag mitt sista pass innan semestern och jag blev lite överaskad av mina arbetskamrater. Helt plötsligt blev det jättebrått att fixa fika och sen försvann alla ut till gamla personalrummet. Under tiden som de höll på där så fixade jag iordning en av våra brukare, sen gick jag med till personalrummet. Där väntade mina kära arbetskamrater med fika och paket. Jag blev som sagt överaskad för jag hade inte förväntat mig att få nåt från jobbet, möjligtvis ett grattis. Men det känns kul att man är uppskattad iaf. Jag fick ett presentkort på 250:-, blommor och ett kort. Hur gulligt är inte det?!? TACK så mycket säger jag! (Ja jag vet att flera av min kollegor läser denna blogg). ;-)
Jag har även fått ett kort från min mormor idag med 500:- i, måste komma ihåg att ringa och säga tack.

Igår tyckte jag att jag var hur duktig som helst och skulle göra hemmagjorda köttbullar. Sagt och gjort, gjorde smeten och rullade lite bullar. Tröttnade efter stund och gjorde köttfärslimpa av resten. Men det blev iaf två stekpannor med köttbullar. Till köttbullarna gjorde jag stuvade makaroner, mmmm jättegott. Och vad tror ni att trollen i huset tyckte...... Lillfisan vägrade smaka och bara skrek och kastade mat överallt, Stortroll smakade med tyckte inte om det då det var lök i. Så mycket var det för att man stod och slavade i köket halva förmiddagen. Själv tyckte jag att jag lyckades ganska bra med köttbullarna den här gången, stuvade makaroner har ju gjort tusen gånger innan. Men köttbullar jag bara gjort två ggr i mitt liv. Men men nästa gång ska jag använda lökpulver i köttbullarna tror jag. Köttfärslimpan frös jag in, kan ju behövas i nästa vecka när vi drar igång med projekt källare igen.

På tal om Lillfisan så har hon börjat med en liten ful grej om mornarna. För det första så vaknar hon mitt i natten och står och skiker på trappavsatsen så man får hämta ner henne till vår säng. För sin egen kan hon inte ligga i av vilken anledning har vi inte en aning om. Sen vaknar hon vid en så där runt 05.00 på morgonen, ingen fara med det, men hon tycker att mamma ska gå upp då med och göra välling. Och hon ger sig inte heller utan hon slår mig i skallen, drar av mig täcket och säger "upp mamma, älling". Kan säga så här att det uppskattas inte så värst mycket av den arma modern och den rara fadern, så vi är lika envisa tillbaka och i morse väckte hon mig vid halv åtta och då är jag på lite trevligare humör än 05.00 när man är ledig.

Nä ni nu ska jag ta och fira lite semester med älsklingen och lite godis. Sen är det nog dags för sängen och krama kudden.

Natti natti!!



♥Madeleine♥

Min facebooksida

För den nyfikne så kan man gå in på min facebooksida.

www.facebook.com/madeleine.mansson


♥Madeleine♥

Besök

Idag har jag varit hemma från jobbet då min mage strular igen. Började redan i lördags så jag fick gå hem från jobbet och sen dess har jag varit hemma. Men nu börjar magen komma i form igen och jag tänker gå och jobba på torsdag då det är sista dagen innan semestern. Så idag har jag mest tagit det lugnt och försökt att göra så lite som möjligt. I fredags lyckades ju jag att tappa min mobil i backen så högtalaren sprack eller vad som nu hände för jag hör inte ett smack, iaf så åkte jag in till stan för att kolla på en ny liten sötsak och hittade en på Media Markt. Eller jag hittade flera tänkbara, men beslutade mig tillslut för en Nokia 3600 en rosa vad annars. Tur hade jag oxå för egentligen har Nokia slutat tillverka just den modellen i rosa, så jag fick köpa demoexet för en vettig peng. Nöjd blev jag och det var väl tur det.
Sen var det ju bara att åka tillbaka till Sörping för att hämta barnen, hade i nåt svagt ögonblick lovat Stortroll att vi skulle hälsa på hans gamla dagmamma. Och tänk att ungen kom ihåg det idag...... Så det var ju bara att svänga förbi dagmamman på vägen hem och det blev riktigt lyckat måste jag säga. Stortroll tyckte det var himla kul att träffa henne och lekkompisarna, så han grät faktiskt när vi skulle åka hem. Kraken, han ville sluta på förskolan och börja hos henne igen. Nu går ju inte det eftersom hon går i pension i höst. Det är synd för vi trivdes så bra hos henne. Men hon lovade att nästa gång de hade vägarna förbi antingen här hemma eller på förskolan så kulle hon kika in och säga hej. Mycket gulligt av henne tyckter jag.
Sen när vi äntligen kom hem så fick trollen se lite film innan maten, Tingeling tror jag det var. Sen var det ju dags för lite käk och sen ville Stortroll se Bee Movie så det fick han och efter en stund blev det väldans tyst i rummet så jag och Lillfisan kikade in och vi hittade honom så här på golvet.

Vad då trött och utslagen?!?
Det tar visst på krafterna att leka en hel dag, först på förskolan och sen lite hos dagmamman.

Nu sover de små och själv försöker jag hitta vettiga garderober till källaren, men det går mindre bra för det system jag vill ha behövs det mer takhöjd till. Crap säger jag bara...... Har visseligen hittat några med rätt takhöjd men då får vi inte plats med alla våra kläder, det är bara antingen hans eller mina kläder som får plats. Något irreterande. Helst hade jag velat haft garderober med skjutdörrar i vårt sovrum där väggen är längre, men man måste då ha en takhöjd på minst 205 cm och vi har 200 cm precis. Visst är det irreterande?!?!? Jag blir snart galen på det här!!!!!!
Hade ju lovat sambon att kolla sånt idag när han är på möte med Vargarna. Förresten borde han vara på ingång vilken minut som helst nu.

Aja nu ska jag se klart på CSI och sen är det duschen och sängen som gäller.

God natt allesammas!

♥Madeleine♥

Inget

Inget inlägg idag. Är alldeles för trött för det.

God natt allesammans!





♥Madeleine♥

Idag

Har jag jobbat som vanligt för att sedan stressa hem med barnen och fortsätta mitt andra arbete med vägföreningen. Hade några kallelser kvar som skulle skickas land och rike runt. Men nu är det gjort och det känns riktigt skönt. Sen skulle jag ju på möte inför det stora mötet efter midsommar, men eftersom sambon har varit i Stockholm idag på kurs så kom han ju givetvis hem väldigt sent då det var en krock på vägen och de fick stå i kö ett bra tag. Men snäll som han är ringde han hem en kvart innan mötet skulle börja för att tala om att nu var han bara tio minuter bort, men jag känner honom och han kom efter tjugo minuter.... Ringde till ordförande och sa att jag blir lite sen, men jag kom till slut och mötet kunde börja. Men vilket trist möte... Ordöranden vi har en sååååååå tråkig man får dra ur orden på honom så det är väl tur att kassören jagar på honom lite. Aja vi fick lite nerskrivet och nu är jag äntligen hemma men är trött som bara den och ska ta och krypa ner i sängen. ska upp skapligt imorgon för att åka och handla lite och sen ska barnen och jag ner till Las Vikas och ha lite fredagsmys med en annan familj. Det var bra länge sen vi sågs och vi/jag saknar de massor.

Nä ni sängen kallar.....

God natt gott folk!


♥Madeleine♥


Min önskelista

Tänkte bara skriva en liten önskelista


Laptop (gärna rosa)
Tatuering
Presentkort på kläder (ex Lindex, HM)
Presentkort på Ikea
Parfym
Filmer
Ny armbandsklocka
Smycken
Mc-körkort

Ja det var lite vad jag önskar mig...

Nu är det bara 5 arbetspass kvar att jobba!!!!

Ha en bra kväll!

♥Madeleine♥


Njuter av tystnaden

Idag blev det ingen speedway för min del för jag har ett annat uppdrag oxå... Jag sitter i styrelsen för vår vägförening och eftersom jag då är sekreterare så måste jag ju få ut lite kallerser innan vi ska ha möte efter midsommar. Har dock inte börjat med dem än men när jag bloggat klart ska jag ta och fixa till det. Skulle ha gjort kallerserna nu när jag och barnen kom hem men vi fick oväntat besök och de åkte inte förens för en så där en halvtimme sen. En väninna med sina tre barn kom hit en stund och jag fick leka 5 barnsmamma i en timme eller så där. Det gick jättebra men jag vill för allt i världen inte ha fler barn än de två jag redan har. Så när modern kom tillbaka från sitt storhandlande så gjorde jag lite mat och sen när vi hade hjälp barnen att städa rummen efter dagens sprängning så åkte de hem och jag tror nog att hennes barn var nog minst lika trötta som mina var. Mina små troll somnade nästan direkt efter läggdags och nu sitter jag här och njuter av tystnaden. Ja jag har kollat på nätet hur det gick idag för Vargarna och det gick väl inte så värst bra..... 41-55 till Indianerna.... Det är inte bra det. Undrar vad de håller på med egentligen?!? Fan nu får de väl ta och rycka upp sig och börja vinna lite annars kommer vi ju stensist. Och det vill vi väl inte eller hur?? 

Annars har det väl inte inte hänt nåt särskilt idag. Nu är det bara 6 arbetspass kvar!!! Fan vad jag längtar till semestern!!!!

Näpp nu måste jag ta och arbeta lite och inte bara sitta här och skriva en massa strunt.

Ha det bäst, flodhäst!



♥Madeleine♥

Nedräkningen har börjat

Nu är det bara 7 arbetspass kvar till semestern. Går på semester nästa torsdagkväll. Gissa hur skönt det ska bli?!? Känner mig allmänt trött och sliten just nu och jag vet att det är fler som känner så. Så jag hoppas att alla får vila ut ordentligt på sin semester och kommer tillbaka med ny krafter.
Själva ska vi försöka bli någolunda klara med vår källare, är ju egentligen "bara" vardagsrummet kvar att göra nåt åt. Men där står allt material just för tillfället.

Nä ni nu ska jag ta och hoppa in i en dusch för att sedan krypa ner i sängen och förhoppningsvis få sova till imorgon då det väntar en ny arbetsdag.

God natt allesammans!



♥Madeleine♥

Lite bilder från igår


Sötast i världen







Nya speedwaystolen

Ja det var lite bilder på Lillfisan och hennes presenter som hon öppnade i sin mosters knä.

♥Madeleine♥

Väntar

Väntar på att golven ska torka så man kan börja förbereda för kalas nu i em. Vi ska fira Lillfisan och sambon idag så det kommer lite gäster om en så där 2 timmar. Stortroll är på kalas hos grannpojken som fyllde 4 i fredags, snart dags att hämta honom. Sen ska vi väl ta och äta lite så man inte bara lever på kakor hela dagen. 
Näpp nu ser det ut som om golven har torkat så det är väl bäst att sätta lite fart. Ska försöka skriva nåt ikväll, får se om jag orkar eller om jag stupar i säng idag med.

På återseende!



♥Madeleine♥

Utekväll



Så där känner jag mig idag..... Igår hade jag en helt underbart kul kväll, därav att jag känner mig trött. Var ute med en väninna och hade så kul och det blev visst lite blött oxå. Men men vad gör det om hundra år. Så idag har det inte hänt så värst mycket, vaknade upp hos väninnan, fick i mig en kopp thé, ringde sambon som kom och hämtade mig och sen har jag mest legat i soffan och slöat. Tror jag somnade en stund t.om, sambon och kidsen försökte hålla sig borta så mycket som möjligt. De har bl.a hämtat hem våra utemöbler och klippt gräset. De har varit jätteduktiga medans jag har legat och tyckt synd om mig själv ;-). Det enda vettiga jag har gjort idag var väl att tända i pannan så jag kunde ta en dusch. Jag tvingade t.om sambon att köpa en kebabrulle åt mig förut när vi åkte hem från stan, de andra åt pizza. Aja det var lite om kvällen igår och dagen idag.

Imorgon ska Stortroll på kalas hos grannen och sen ska vi ha kalas för Lillfisan. På tal om Lillfisan så har hon varit utan blöja i en dryg vecka nu och det har gått relativt bra. Så efter sommaren tror jag att hon kommer att vara helt torr på dagen. Nattetid tror jag kommer ta lite längre innan det sker.

Nä ni nu börjar jag bli litet trött igen så ha en bra kväll!



♥Madeleine♥

♥Lillfisan 2 år♥

Grattis min lilla prinsessa på din 2 årsdag!!!



Tänk att det redan har gått två år sen du föddes, fasiken vad tiden går fort. Men en sak är säker... Mamma älskar dig hur mycket som helst!

Puss och kram på dig min lilla älskling!

♥Madeleine♥

Gårdagen i bilder


Dagen började med frukost ute





Senare på eftermiddagen blev det lite bad i poolen


Sen kan man ju avsluta det hela med att äta lite glass eller som Lillfisan gör ligga och äta glass

Och detta är fotografen....

Hoppas er dag var lika underbar som vår.

♥Madeleine♥

RSS 2.0