Så jäkla skönt!!!!

Äntligen kan jag blogga på normalt ett sätt igen. Gamla datorn är ju som sagt död, eller rättare sagt disken ska lagas eller vad de nu ska göra. I vilket falls om helst så skulle det ta upp till tre veckor att få tillbaka den och nu har vi lånedator eftersom det gick på garatin. Skönt som bara den!!! Visste väl att en dator på 1½ år inte ska beteé sig så som denna gjorde.

Iaf så har det ju som vanligt inte hänt särskilt mycket i mitt liv. Det är lämna barn på dagis, jobba, hämta barn från dagis samt försöka umgås lite med familjen på ledig tid.

Nu ska jag försöka maila till NT en bild på dottern som fyller 2 på tisdag, nu kommer väl bilden in onsdag eftersom jag inte hade dator igår eller rättare sagt inget internet. Ska bara försöka mig på att knäppa ett par bilder på trollet eftersom jag inte har några på denna dator.... Önska mig lycka till för det är inte särskilt lätt att ta bilder på denna unga dam......

Nä ni det är lunchdax här och barnen kommer snart att gnaga av mig benen om jag inte reser på ändan och ser till att maten lagas snart.

Ska försöka blogga lite ikväll oxå.

Annars ha en bra dag!!!

♥Madeleine♥

Mobilbloggar

Har ingen dator för tillfället och jag vet inte när jag får tillbaka en. Den dator vi har, har tyvärr kraschat och det går inte att laga den. Nu är ju datorn bara ett och ett halvt år så man tycker ju att en sån sak inte ska behöva hända. Men nu har det det och det finns inte mycket att göra åt den saken. Tyvärr måste jag väl säga att alla nya bilder fanns på den och jag korkad som jag är har inte sparat dem på skivor eller på nåt annat. Tycker ju att en så pass ny dator ska hålla lite längre. En del bilder har jag ju kvar i mobilen och andra kan jag säkert få tillbaka på annat sätt. På måndag ska sambon till Media Markt med datorn för att se vad dem säger. Hoppas vi får en ny eller att de lagar datorn utan att det tar flera veckor. För vi börjar faktiskt känna av att datorn behövs. Aja nu vet ni läget. Har för övrigt haft semester i en vecka nu och det har varit jätteskönt. Har hunnit med en hel del här hemma, som att köpa blommor och planterat dem. Vi har burit ved, så nu är det bara ett lass kvar. Nä ni nu ska jag ta och gå och lägga mig. Får se när jag kan blogga igen. :-)Madeleine:-)

Lite mer datastrul och GRATTIS J på 6 årsdagen

Har lite trassel med datorn just nu, tror jag har löst det men det vet jag inte förens imorgon. Fick ett tips från min svåger som jag ska prova imorgon, för just nu vill egentligen sambon ha datorn. Han ska kolla hur det går i allsvenskan i speedwayen. Men för tillfället har jag lagt beslag på datorn. Haha rätt åt honom. För övrigt så är vi sams nu.
Idag har det varit en rätt trist dag, jag har varit aptrött och känt mig allmänt konstig (lite mer än vanligt alltså) så efter lunchen somnade jag på soffan med sonen brevid mig och Lillfisan låg i sin säng och sov. Tror vi sov i nära två timmar, sen var det bra upp och ta på sig nåt annat än mysbrallor och kamma till håret. Hade ju lovat sambon att komma in med bilen idag och få gasspjället och oljan bytt. Det tog ingen lång stund att byta det, det var klart i ett naffs. Men så klart så var ju Lillfisan tvungen att göra nåt i blöjan som jag inte hade räknat med och gissa vart skötväskan var... Jo hemma, så tur att bilen var klar när detta upptäcktes. Så det var ju bara att slänga in ungarna i bilen och åka raka spåret hem. Och hela vägen hem var Lillfisan tvungen att tala om vad hon hade gjort i blöjan..... Men men hem kom vi och in i duschen med trollen och nu sover de små liven.

Idag fyller även min bonusson 6 år, tyvärr har vi ingen bra kontakt eller rättare sagt kontakten ligger på is och det är upp till mamman om vi ska ta upp kontakten igen. Det är ju hon som itne vill både ena med det andra så vi tröttnade till slut och sa att för barnets bästa är det nog bäst att vi inte har så mycket kontakt. Men det är en historia för sig som jag inte tänker skriva om här. Iaf så hade vi skickat ner ett paket till pojken och han ringde nu ikväll och tackade så mycket för innehållet. Stortroll fick oxå prata lite med honom och jag tror att det uppskattads iaf av Stortroll.

Igår operades min svärfar, han har bytt ut ena knät, och kom jag ihåg det då.... Näpp, sambon kom hem idag och sa att han hade tänkt att vi skulle ha åkt upp till honom idag men han hade oxå glömt det. Så sambon ska åka imorgon efter jobbet och sen åker nog hela familjen ut i helgen om han är hemma då vill säga. Annars får vi väl hälsa på uppe på sjukan. Det hade iaf gått bra och han är uppe och går men klarar inte av trappor och det måste han innan det tal om hemgång.

Nog mig och mitt nu..... sambon trampar oroligt här brevid och vill väldigt gärna ha datorn en stund.

Så natti natti!!!!

♥Madeleine♥

Min son



Min älskade lilla son är en bestämd liten kille, vet vad han vill. Han kan och förstår mer än vad man tror. Just nu är det prinsesslekar som leks här hemma. Men absoluta favoriten är när det ska lagas mat, då kommer det fram en stol brevid en och en liten kille som gärna är med och rör i grytorna. Här hemma kallas han för lilla diktatorn då han bossar runt sin kära lillasyster som självklart gör allt som storebror säger. (Eller kanske inte).
Denna lilla kille fick en inte alltför kul start i sitt liv.... Höll på att komma nästan fem veckor för tidigt, men ångrade sig och stannade i ytterligare två veckor. sen skulle han ut tyckte han, men satte sig fast och blev utsliten med sugklocka, lite medtagen vara han allt men det gick ju bra till slut. Han har bråttom nu med men ångrar sig nästan alltid och är lite mer försiktig än sin syster. Han hade bråttom att lära sig sitta, satt stadigt vid 4 månader men där stannade det ett bra tag..... Han kröp/stjärthasade sig fram vid 11 månader och gick vid 14 månader. Jag tror han reste sig upp när han var runt året...
Stortroll är min lilla filosof och jag är så glad att han är min.

♥Madeleine♥

Min dotter



Ja min dotter är en mycket bestämd liten dam, vet inte vem hon är brås på för inte är det väl mig ;-). Just nu är hon inne i den där härliga åldern då man ska göra allt själv, man får inte hjälpa henne ett endaste dugg. Hon ska tex klä sig själv och det kan hon, men hon glömmer en liten detalj... Hon är ju inte riktigt torr på dan än så hon glömmer ta på sig blöjan och oftast efter bara några minuter har det hänt en liten fadäs i byxorna och då rämnar världen. Men men hon fixar nog snart det där med att vara utan blöja. På dagis är hon visst jätteduktigt att sitta på toaletten, här hemma är det lite sämre då vi inte har en så liten toalett som på dagis. Utan vi har ju "bara" en potta som hon kan gå på själv för toan här hemma klarar hon inte att komma upp på själv och man får ju inte hjälpa henne. Tokiga unge säger jag bara!!!
Det bästa hon vet är att springa runt och busa, retas med brorsan, hjälpa till med diverse saker och gosa med mamma. Jag älskar verkligen denna lilla unge!!!
Denna lilla flicka som har haft bråttom enda sen hon bestämde sig för att komma ut. Hon har minsann inte tid att vänta, utan allt ska ske NU. Hon satt stadigt när hon var 4 månader, reste sig upp i spjälsängen vid 5 mån, hasade sig fram vid 6 mån, kröp vid 7 mån och gick vid 10 mån. Så hon har verkligen bråttom med allt, nu håller hon på och lär sig prata ordentligt, ettordsmeningar är ju bara för bebisar tycker hon, nu är det två-tre ordsmeningar som gäller. Och hon fyller 2 år om två veckor.

Puss på dig älsklingen, mamma älskar dig!!!!

♥Madeleine♥


Mer ved och lite osämja

Jaha nu har vi ytterligare 10 kubikmeter ved i vedbon. Skönt nu är det "bara" 20 kvar eller två vagnar kvar.
Idag när vi skulle bära in den sabla veden så blev jag och sambon lite osams. En baggatel egentligen, men han blev skitsur på mig. Det hela började med att jag hade kastat upp ved på läkt som vi hade lagt uppe på vedhögen och det skulle jag ju inte göra talade han om för mig i en sån sur ton att jag inte kunde låta bli att svara lika surt tillbaka. Moget eller hur??? Men självklart fattade jag väl att man inte ska kasta ved på läkten, men nu är det ju som så att jag är en aning kortare än honom och dessutom kan jag inte sikta lika bra som honom. Så jag talade om för honom (i en sur ton) att om det inte passde det jag gjorde så kunde han väl för fan ta och göra allt detta själv. Och han svarade lika surt att det kunde han ju. Så det samarbete vi hade försvann rätt snart och vi har knappt sagt ett ord till varann på säkert tre-fyra timmar nu. Men men han säger ju att vi aldrig ska lägga oss ossams så vi kommer säkert att prata lite senare och då ska jag banne mig tala om för honom att alla är inte lika bra som honom eller lika stora/starka. Ibland när han är apstressad eller mår skit pga jobbet eller så, då kan han inte riktigt ta att man försvarar sig utan tar det som att man blir apsur. Jag blev inte sur för att att han sa till att inte kasta på läkte utan snarare för den sura tonen och sättet han sa det på. Men men han är ju karl.... Och det säger väl egentligen allt!!!

För övrigt så har jag varit ledig idag och det har varit relativt fint väder idag så efter frukost sparkade jag ut barnen så vi har lekt och busat ute mest hela förmiddagen. Dessutom hann jag med tre tvättar, det kändes skönt. Sen efter lunchen sa jag till Lillfisan att hon skulle lägga sig och vila en stund och det gjorde hon.... i FYRA timmar.... Hon är nog inte riktigt bra eller oxå är hon trött efter inatt. Hon kunde inte sova inatt så hon låg mellan oss sov, dessutom är hon lite snorig. Stortroll är oxå snorig och han har idag gått och nyst som en bäng, undrar om det är förkylning eller allergi. 
Stora höjdpunkten idag var när vi satt ute på en filt och åt vattenmelon, barnen stora favorit. Tog lite kort men jag har inte fört över dem till datorn än. Men jag ska försöka med det under morgondagen, är ledig då med. 

Ja just det, nu är renoveringen av köket på jobbet igång och jag lovar att det är rörigt värre för tillfället. Men det blir nog bra i slutändan, ska bli skönt med lite nytt och fräscht.

Nä ni trot eller ej men sambon undrar om jag inte kan komma ner till honom nu. så jag ska väl ta och avsluta här och släcka ner.

Natti natti!!!

♥Madeleine♥ 

Måndag igen då.....

Ska alldeles snart åka till jobbet, väntar bara på att tvättmaskinen ska bli klar först. Trist väder är det ute så det ska bli rätt skönt att komma till jobbet, men samtidigt vill jag vara hemma och fixa och styra lite... Men men nästa vecka har jag ju lagt in om semester så jag får väl ta och fixa till lite då.
Idag har jag hunnit med att hitta två grejor som min lilla dotter lyckades slarva bort igår..... Slarvmaja säger jag bra.... Först kastade hon ut sin ena trädgårdshandske ur vagnen så den hittade jag längs med vägen idag och sen upptäckte vi att hon inte hade fått med sig favoritdockan hem från faster, men den låg i bilen upptäckte vi nu när jag skulle skjutsa ner barnen till dagis. Skönt iaf att grejjerna kom till rätta till slut.
Annars händer inget kul alls just nu här..... Eller jo vecka är ju fullspckad som vanligt då men det är mest sånt som måste göras. Imorgon åker sambon till Eskilstuna för att se speedway, tror det är Smederna-Västervik då. Vargarna står över denna vecka. På onsdag ska det bäras ved igen och torsdag ska sambon byta ett gasspjäll på min bil och förhoppningsvis kommer bilaset att gå lite bättre efter det. Men jag vill iaf inte bilfan längre, nu får det vara nog med allt skit som har hänt med den. Peppar peppar har den inte varit trasig sen sist men man vet aldrig.
Fredag jobbar jag kväll och resten av helgen är oxå proppad med aktivitet. Lördag händer det säkert nåt som jag inte kommer på just nu och på söndag innan jag åker till jobbet ska vi hjälpa till lite grann med speedwayskolan.

Aja det får räcka för idag, måste hänga upp en tröja och sen dra till jobbet.

På återseende!

♥Madeleine♥

Vi har en hyresgäst i köket

Och den f*n bor i taket och är hur stor som helst..... Och inte nog med det..... Den har en kompis i andra hörnet. Och den som känner mig vet att jag fullkomligt HATAR dessa äckliga djur som har åtminstonde 4 ben förmycket.

Och efter mycket trassel med datoraset så kommer här en bild på den stora spindeln i köket......



Visst är den äcklig????? *ryser bara jag ser aset*

Denna spindel ska snart få flytta ut ur vårt kök då den bara stökar till och jag kan då inte se att det är mindre flugor och annat skrafs hos oss. Kompisen som är något mindre ska oxå åka ut och jag hoppas att de stannar där med. För den ena av dessa har jag slängt ut en gång men den flyttade visst in igen.

Nä ni nu somnar jag snart vid datorn så det är välan bäst att gå ner och lägga sig.

Natti natti!

♥Madeleine♥

Datastrul, dop och 40-årskalas

Har sen i fredags försökt att skriva ett inlägg och dessutom lägga upp en bild på våra inneboende i köket. Men det har tyvärr inte funkat så jag har gett upp för tillfället. Vet inte varför jag inte kan ladda upp en bild här längre. Säkert en inställning som är ändrad, måste kollas upp nån dag när orken infinner sig igen.

Igår iaf var vi först på dop i Las Vikas, mycket trevligt måste jag säga. Tyvärr hann jag inte prata så värst mycket med bebbens mamma då vi skulle hem göra oss iordning och dumpa barnen hos faster för att sedan bli skjutsade till Västra Husby. Där var det 40-årskalas och det var oxå mycket trevligt. Det var fri mat och fri sprit. Både jag och sambon valde att dricka denna kväll och vi hade asroligt. Och ja jag är liiiiiite seg idag och kanske inte så konstigt med tanke på att jag nästan aldrig dricker nåt nu för tiden, men jag var absolut inte odäglig, dum eller att jag låg och spydde i en buske. (Det har hänt förut när man var några år yngre). Vi var väl hemma vid tvåtiden inatt och vi vaknade vid elvasnåret i fm. Så dagen har gått väldigt sakta idag, barnen kom hem vid halvtre tiden och dehade haft en helt fantastisk dag tillsammans med faster och farbror. De hade varit i safariparken och sett alla vilda djur där och det tyckte kidsen var jätteroligt.
Sambon har klippt gräs hos grannen och jag och trollen har busat ute. Så det var inte alls svårt att få dem att somna nu ikväll, för de var helt slut av allt som hänt idag.
Själv är jag så satans seg och trött så det lär bli en tidig sänggång för min del. Sitter här och funderar på varför bildaset inte vill som jag vill..... Bäst att kolla vad som är fel.

Aja det var allt denna helg.

Hoppas ni med har haft en kul helg!

Ha det gott!!

♥Madeleine♥

Jag blir så glad



när nån säger att min blogg är så rolig att läsa och att man skrattar gott åt mina knasigheter. Det var liksom meningen och självklart skriver jag av mig här för att själv kunna skratta åt det hela efter ett tag. Så alla ni som läser min blogg, kommentera gärna mera!!! Jag gillar kommentarer!!!



Idag har det varit en vanlig arbetsdag, jobbade mellan 14-21 och som vanligt var det lugnt. Har föresten varit hos frissan idag och klippt mig så nu ser jag anständig ut igen. Imorgon är det mina barns tur att bli fina i håret.
Föresten känner jag mig inte så värst bra just nu.... Det känns som om jag har ett rejeält astmaanfall på G.... Och jag har inga mediciner hemma då jag har "glömt" (läs struntat i) att ringa om nya recept. Så ja jag får skylla mig själv, men jag har mått rätt så bra ett tag nu utan medicin. Men det är som vanligt när det inte finns nåt hemma då ska det minsann komma ett anfall... Hoppas bara det inte kommer inatt och hoppas att det går över så jag slipper ringa till pucko Vårdcentralen här i Sörping. De kommer säkert att idiotförklara mig. Aja den dagen den sorgen.
Nu ska jag ta en riktigt varm dusch för att se om trycket släpper och sen ska jag försöka sova......

Natti natti!!!



♥Madeleine♥

En städig dag

Idag har jag städat hela övervåningen, hur skönt som helst att få det lite snyggt innan helgen. Egentligen skulle jag ha åkt till stan och handlat uteblommor när sambon kom hem från jobbet. Men pga att gårdagens match blev inställd så var han tvungen att vara i depån idag som besiktningsansvarig. Så jag struntade helt enkelt i att åka idag, får väl bli på fredag då då, med barnen...... Eller om jag åker när han slutat jobba. Äh det får vi se då. Jag måste i vilket fall som helst åka och köpa en doppresent till på lördag.
Annars har det inte hänt så värst mycket här idag, det regnade ju mest hela dagen så det blev inte av att vi gick ut för att gunga. Föresten hade både jag och Stortroll huvudvärk nu på eftermiddagen, så han och jag låg som två segel i soffan och tittade på Robin Hood. Det var tänkt att Lillfisan skulle sova middag men icke, hon skulle minsann ut så jag fick helt sonika låsa dörren. Visst är jag en schysst mamma?!? Sen när Stortroll och jag hade kvicknat till lite kom farfar och I på besök, eller besök och besök... De skulle lämna farfars bil här för sambon ska ha den med sig till jobbet imorgon. Men denna gång stannade de lite och satt och pratade lite med mig och barnen. Nu var inte Lillfisan så värst pratglad då hon hade somnat på soffan alldeles för sent på em och vaknade av att nån kom. Inte så kul för den arma modern som fick agera madrass/kudde ett tag. Men jag lockade med lite pannkakor och då blev det fart på ungen. Så när farfar och I hade åkt stod jag och gräddade plättar, sen åt vi tills vi nästan sprack och sen var det god natt jord för de små.
själv satte jag mig vid datorn för att kolla hur det gick för Vargarna idag och till min strora glädje så ledde dem och det blev vinst till slut. 58-38 om man ska vara noga. Grattis grattis får man väl lov att säga. Så sambon borde vara på väg hem om en stund hoppas jag iaf.
Nu i vilket fall tittar jag på hockey, Finland-USA är det just nu på tv:n. Det går visst inget bra för finnarna men det är ju en hel period kvar så mycket kan hända.


Idag föresten fick jag ett käckt brev från NT om jag fyller 30 i juni. Hade jag inte en aaaaaning om att jag gjorde.... Trodde jag bara fyllde 22 ;-) Men iaf, man kan ju skicka in en bild på sig själv och skriva lite om vad man gör nu för tiden och så där. Men jag vet inte om jag vill det... Finns det nån som skulle läsa om just mig och tycka det var intessant???? Nja jag är tveksam.... Men men det är ju som tur är inte obligatoriskt att skicka in det.

Nä ni gott folk nu lockar tv:n!!!

Ha det bäst flodhäst!!!


♥Madeleine♥

Gungställning och dagen idag

Började bra, gick upp i skaplig tid då Lillfisan hade tid hos Folktandvården, det var visst nån genomgång av vanor och lite så där. Vi skulle vara där 9.10 så nån sovmorgon blev det inte idag, får välan ta den imorgon då då. Om inte trollen får för sig att köra upp sin stackars mamma i ottan..... Iaf jag och båda trollen åkte till tandsköterskan och väl där gick allt jättebra och vi fick mycket beröm för våra vanor. Stortroll visade lillasyster hur allt skulle gå till.



Efter detta besök åkte vi för att handla och sen vidare tillfrissan för att boka klipptider. Vi börjar bli en aningens lite för långhåriga, eller rättare sagt jag och Lillfisan har lite väl långa luggar nu och vi ska på dop på lördag så det kanske skulle sitta fint med en klippning då. Så på torsdag klipper jag mig och på fredag har barnen tid. Nu ska vi bli snygga som bara den....

På tal om ingenting.... Igår ringde Bauhaus att resten av gungställningen hade kommit nu så sambon åkte dit efter jobbet och hämtade den. Väl där berättade de att det hade sålts en gungställning efter oss och de hade fått med sig det vi hade lagt undan. Gissa om det hade blivit liv på Bauhaus när detta upptäcktes......
Aja nu har vi en gungställning iaf och igår kväll monterade vi ihop den, så här bjuder jag på några bilder från kvällen igår.


Stortroll hjälper till som vanligt

Det färdiga resultatet

Ok jag gillar inte bli fotad, därav minen.....

En som gillar att gunga....

Nu ikväll skulle Vargarna ha kört mot Rospiggarna men matchen ställdes in. Tyvärr..... Jäkla skit då jag som hade ordnat barnvakt och allt. Sambon kom precis hem och sa att det blir match imorgon ist och då ska han vara i depån. Får se om jag och barnen åker in nåt.

Nu ska jag iaf gå och lägga mig innan klockan blir hundra.

Natti natti!!

♥Madeleine♥


Ingen ork

Näpp idag orkar jag inte skriva ett endaste dugg. Är klippt slut efter helgjobbet, vet inte varför för det var lugnt. Men men sängen hägrar mer än att sitta här. Skriver nåt kul imorgon, för det har hänt lite roligt idag.

Tack och god natt!!!

♥Madeleine♥

Gungställning

Idag var vi uppe en aning tidigare än igår och anledningen var att vi skulle in till stan och göra lite ärenden innan jag började jobba.
Först var vi ute på Kråkan för att sparka igång knattecyklarna till speedwayskolan. Ja jag vet att vi har sagt ifrån oss skolan men vi har blivit tillfrågade om vi kunde se över cyklarna innan skolan drar igång. Sagt och gjort, den ena cykleln startade utan problem och den andra ville inte alls som vi ville och vart som ett as var det där ute så vi gav upp. Ist åkte vi till Bauhaus för att titta på en gungställning till barne samt köpa lite planteringsjord och lite annat smått och gott. Vi hittade en gungställning som vi trivdes med och den köpte vi. Så nu ska väl barnen vara nöjda och förhoppningsvis inte tjata om att gå till grannarna för att gunga.......
Det var bara det att nu när jag kom hem från jobbet så säger sambon att vi bara har en halv gungställning hemma. VA!!!!!!! WTF!!!! Vi hade ju lagt undan två paket!!!! Men när sambon hade kört runt för att hämta alltihopa så var det nån j-el som hade tagit det ena paketet. Och personalen på Bauhaus hade inte sålt nån mer gungställning efter oss så  de visste inte vart det andra paketet hade tagit vägen och självklart fanns det inga fler hemma just nu. Hur det nu kan komma sig. Men men det hela slutade med att vi fick ett presentkort på 100:- och de ringer när nästa leverans kommer vilket skulle vara på måndag. Och jag hoppas verkligen att det blir så. Fan så irreterande och barnen blev ju självklart besvikna för vi lovade ju att sätta ihop gungställningen imorgon när jag kommer hem från jobbet. Hoppas vi kan sätta ihop den på måndag för nästa vecka jobbar jag bara måndag och torsdag så det vore lite kul att ha nåt mer att göra då.

Aja det löser sig väl nån gång, men nu ska jag ta och hoppa in i den berömda duschen och sen ner i sängen för det är en tidig morgon för mig imorgon.

Tack och gonatt!

♥Madeleine♥  

1:a maj

Vi kom iväg sen till stan. Vi kom in lite för tidigt för att se motorcyklarna så vi tog en liten sväng genom Rhododendrodalen och där träffade vi en arbetskamrat till mig. Så vi stod där och pratade en stund, sen drog klockan ifrån oss och det började bli dax att gå upp till vägen där cyklarna skulle åka. Trollen tyckte väl att det var så där kul att vänta på att cyklarna skulle komma, så de sprang omkring lite under uppsikt så klart. Sen kom iaf cyklarna och det gillades av trollen som satt blickstilla och tittade. Det var hur många cyklar som helst och jag kan ju säga att mitt eget sug efter att ta mc-kort blev ju inte mindre nu...... Får se när det blir av.
Efter alla cyklar kommer ju bilarna, men det tog sån tid innan de kom så vi var faktiskt inte kvar och såg dem. För barnen var trötta, uttråkade av allt väntade och hungriga och själv var jag hungrig och jättekissnödig. Så vi tvingade pappa att åka till Mc Donalds i Klinga. Det tyckte trollen var mycket roligare än att vänta på några bilar.... Sen efter maten åkte vi till Jula för att köpa ett nytt hjul till skottkärran och på Jula trodde jag att jag skulle få dåndimpen på ungarna, när den ena inte tjöt som en stucken gris så skulle den andra springa iväg och klättra på allt. Men men vi överlevde även det, för sen var det raka spåret hem. På vägen hem somnade jag och barnen i bilen och väl hemma gick jag och la mig i soffan för att sova lite till. När jag vaknade var Lillfisan ute med pappa och Stortroll satt och lekte i sitt rum.
Ja det var lite om dagen idag. Här kommer även några bilder från trippen in till storstan.






Så här kul är det att vänta på motorcyklar




Och så här stilla satt trollen när cyklarna åkte förbi


En sån cykel skulle jag vilja ha sen........


Hoppas alla ni har haft en bra Valborg och 1:a maj för det har vi!!!

♥Madeleine♥

Valborg

Igår var det ju Valborg och vi var bortbjudna på lite grillning i Mogata. Så vi åkte dit efter att ha haft lite myspys här hemma  med trollen. Allt hade gått precis enligt planerna, när vi kom en så där hundra meter från huset och jag kommer på att jag glömt mobilen hemma. Så sambon frågar om jag verkligen behöver mobilen just ikväll. Nä svarar jag lite halvsurt, men efter en stund säger jag att det känns så naket utan telefonen. Och då fattar han vinken och vi åker hem och hämtar mobilen. Ilandsproblem eller hur?!?
Aja vi kom fram iaf, men vi fick vänta en bra stund innan vi kunde grilla då de andra gästerna var en aning sena... Typ en timme eller så där.... Efter maten gick för att se elden, men den hade nästan brunnit ner när vi kom. Sen blev det lite fyrverkerier, det gillade barnen. Lillfisan hade nästan somnat i vagen när det började smälla men hon brydde sig inte så värst mycket utan tittade utan att säga ett pip.
Sen tyckte vi att det blev lite väl kallt så vi åkte hem och nattade barn ist.
Idag tog vi oss en lång sovmorgon, barnen kom ner tidigt i morse till oss men kröp upp i sängen och somande. Så vi fick lite mys idag med.
Nu ska vi snart bege oss in till stan och se om där finns nåt spännande att se.

På återseende!!



♥Madeleine♥

RSS 2.0