Tiden går...

Ja tiden den bara flyger iväg.... Fasiken det är ju en hel vecka sen som jag uppdatarade.
Ja och vad har hänt då... Tja inte så värst mycket, jag har jobbat hela veckan och de thar väl gått skapligt med tanke på ryggskottet förra söndagen. Men men nu är det nästan bra, känner av det lite ibland. Var på massage i söndags och jag trodde hon skulle ha ihjäl mig eller nått. Det gjorde väldigt ont på vissa ställen och då var hon en OND tant, men det gjorde säkert gott för nu är det mycket bättre än innan.
Ja just det vi var ju på 70-tals fest i lördags och jag hade visst lovat bildbevis, men tyvärr glömdes kameran kvar hemma så det blev inga bilder och med mobilen blir det ändå inga bra kort. Föresten var jag lite för onykter för att kunna ta några kort. Iaf så var det mycket trevligt och jag hade roligt och försökte mig på att dansa men det skulle jag inte ha gjort för det kändes som om ryggen skulle gå av vilken sekund som helst så det var ju bara att sitta där som en annan panelhöna och glo.....

Annars har det inte hänt så mycket i veckan, det gamla vanliga lämna troll på dagis, åka och jobba, hämta troll och sen hem och göra i stort sett ingenting. Ja mat lagar man ju när man kommer hem....
Stortroll sa till sin fröken i torsdags morse att han skulle bli en doktor när han blir stor och då tyckte hon att det var ju bra för då kunde ju hon gå till honom när hon blir sjuk. Men Stortroll sa då att det inte gick för han skulle bli en sån doktor som tar ut bebisar. Ungar är ju bra goa ibland, undrar vart han får allt ifrån....
Nu vid middagen sa han att han fått ryggskott, men det måste ju vara för att jag var hemma förra veckan med ryggskott. Men vart han har fått doktorsidén från vet jag inte.

Idag har jag börjat med mitt roliga arbete med vägföreningen. Jippie vad kul!!! *NOT* Eller jo det är kul när man har allt iordning och inte det kaos som jag ska reda ut nu.... Vi har som sagt haft datorhaveri där alla dokument försvann, så nu är det ju bara att börja om med allt... Men det går rätt bra måste jag säga, har bara en grej kvar att skriva på datorn sen är det bara att skicka iväg allt och sen är det klart för iår.


Näpp känner att jag har suttit här lite väl länge idag så jag ska nog ta och ta mig en dusch och sen krypa ner i soffan och mysa lite med sambon.

Just det älskade sambon har lyckats att smitta mig med sin förkylning, inte så kul.... I morse kändes det som om ens sista stund var kommen men nu känns det bättre, tur att jag inte fick hög feber denna gång.

Nä just det dusch var det ju.......


Natti natti!!
♥Madeleine♥


Skitrygg

Har fortfarande apont i ryggen!!!! När ska det gå över kan man ju undra. Fast å andra sidan verkar det vara på bättringsvägen nu då det inte gör lika ont som i måndags. Så om det gör apont nu kan ni ju bara tänka er hur ont jag hade i början på veckan. Just nu smörjer jag ryggen med Voltaren gel och det hjälper väl så där tycker jag. Hoppas massagen på söndag hjälper mer.... Har varit hemma hela veckan och nu börjar jag bli liiiiiite lätt rastlös, kan ju inte göra så mycket mer än att gå små rundor här hemma eller sitta still och glo på dumburken eller surfa på nätet. Men det är ju bara roligt ett litet tag sen kan man ju allt och lite till. Sen har jag ingen att gå ut och gå med heller.... De jag har ringt till var antingen inte hemma och kunde svara i telefonen eller oxå är de höggravida och kan inte gå några längre sträckor. Det kan ju inte jag heller för den delen, men just nu tycker jag grymt synd om mig själv. Snyft! Saknar mina arbetskamrater och nån att prata med. Blir snart galen på denna förbannade rygg!!!! Men nästa vecka SKA jag trotsa värken och gå och jobba så det så!!!!
Nä om man skulle sluta gnälla och tycka synd om sig själv för en stund.
Imorgon får jag besök av en gammal klasskamrat från grundskolan. Tjoho nån som vill umgås med en gnällkärring! Fast han kommer inte hit för att han tycker synd om mig utan för att han behöver nån att prata med just nu. Och vem vänder man sig till när man behöver prata av sig?? Jo till lilla mig.. Så nått är jag visst bra på iaf ;-).
Funderar på om jag orkar/hinner handla innan jag ska hämta upp honom. Det återstår att se imorgon.

Måste bara berätta.... Lillfisan är ju bara för söt ibland. Förut när jag stod och gjorde middag så kom hon fram till mig, tittade mycket allvarligt på mig och sa: Mamma! Jag trött vill ha välling sova! NU! Jaha sa jag då, du kan inte vänta tills vi har ätit middag då. Näpp det kunde hon inte utan det var nu hon skulle lägga sig. Men jag lyckade s att få henne att vara uppe tills vi hade ätit klart och nu sover båda trollen gott i sina sängar. Hur länge det nu varar.... Lillfisan har börjat med att komma ner till oss nu igen och hon ska minsann INTE sova på madrassen på golvet utan det är PÅ sin kära mor hon ska ligga. Jättebra för min rygg just nu. *NOT* Men men det är väl en fas nu igen....

På lördag ska vi på 70-tals fest och även vara klädda i 70-tals kläder... Det är nått jag inte gillar men nu har vi ju tackat ja till festen så det är väl bara och gilla läget liksom. Älskade sambon har varit på Myrorna och fyndat lite kläder både till sig själv och till mig. Och ja det kommer bildbevis efter helgen om jag törs visa mig själv....

Nä nu har fantasin tynat och jag börjar se dubbelt så det är väl bäst att sluta skriva nu och hitta på nått annat kul.

Säger bara en sak!

Natti natti!!!

♥Madeleine♥

Ladies night och ryggskott

I fredags hade ju jag och O:s mamma lovat trollen att de skulle få leka igen och denna gång skulle de vara hemma hos O. Lillfisan och jag skulle då under tiden åka till storstan och veckohandla samt att jag skulle hitta nått till kvällen. Senare på kvällen skulle jag och AC till Cloetta center på Ladies Night och jag hade som vanligt inget att ta på mig.
När jag skulle lämna Stortroll hos O så tyckte Lillfisan att hon oxå skulle med och blev mycket ledsen när jag sa att hon skulle vara med mig hela dagen.... Så O:s föräldrar tyckte att hon kunde få stanna om det gick bra för mig. Ja vad säger man då... Självklart gick det bra för jag tror att hon hade nog roligare där än att följa med mig att handla. Och skulle det inte gå bra så var det ju bara att hämta henne igen. Men när klockan började närma sig tiden som hade bestämts och jag fortfarande inget hade hört så hade det nog gått bra. Och det hade det, båda trollen hade haft det jättekul och ville verkligen inte följa med hem.
Ja själv så blev jag ju helt barnfri i ett antal timmar som jag slog ihjäl inne på Ingelsashopping. Jag passade på att veckohandla och sen köpte jag några nya tunikor till mig själv och ja det slank med ett och annat plagg till trollen med.
På em/kvällen kom AC och hämtade mig sen gick vi på kinaresaurang och sen åkte vi till Cloetta Center och såg Ladies Night. Kinamaten var jättegod och sällskapet var ju som vanligt hur trevligt som helst, men själva showen kunde väl ha varit bättre... Det var liksom inget drag i det hela.... Sen tror jag inte att jag vill åka till Cloetta nån mer gång om jag inte får sitta långt ner för fy fan vad det lutar. Känns som man ska trilla fast man sitter ner och om man nu skulle vilja resa sig upp så känns det som om man inte får plats utan att man ramlar ner på de som sitter nedanför, det fanns inget att hålla sig i heller. När vi skulle gå ner efter showen höll jag på att ramla men jag klarade mig som tur var. Hade varit pinsamt annars. 

I lördags plockade jag och trollen iordning på framsidan och plockade undan utemöblerna så att sambon kunde köra iväg dem för vinterförvaring. Sen var det bara att fixa lite mat och sen åkte jag och jobbade.

I söndags jobbade jag fm och sen kom jag hem till ett dukat bord, vilken lyx inte var dag man får göra det. Sen blev jag så jädrans trött att jag somnade i soffan i säkert en timme... Upps... Men det var skönt. 
Sen åkte sambon iväg för att hjälpa till med fakturering och jag fick äran att lägga barnen. Vid 18 tiden sa Lillfisan att hon ville gosa och så kröp hon upp i mitt knä och jag lovar att det tog nog inte ens två sekunder förrens hon sov som en sten. Det var hur mysigt som helst. Men sen var jag tvungen att väcka till henne lite så hon kunde duscha av sig lite, sen gick hon och la sig i sin säng och sov till i morse. Efter Lillfisans dusch var det Stortrolls tur och han slängde sina kläder på golvet som vanligt och jag tänkte att jag inte orkar diskutera saken då så jag plockade upp kläderna ochd et skulle jag inte ha gjort för när jag böjer mig ner så smäller det till i ryggen och nu kan jag inte räta på mig ordentligt. Jävla skit fan!!! Men jag var på jobbet en stund idag för att sedan åka på föreläsning. Men jag ska sjukskriva mig resten av veckan tror jag för att vila ryggen. Ska få massage på söndag kväll och det ska bli riktigt skönt och välbehövligt.

Nähe det här var lite om helgen och lite annat. Nu ska jag ta och natta två trötta troll och sen ska jag mysa med sambon.

Natti natti!

♥Madeleine♥


Lycka

Idag har sonens bästa kompis varit här och lekt en stund på dagen. Oh vad de lekte och hade jätteroligt ihop, måste säga att det gick riktigt bra. Stortroll vill absolut att O ska komma hit fler ggr och det får hon så gärna. Men imorgon ska de få leka igen men då hemma hos O. Hoppas det går lika bra då. Min lilla lilla pojke håller visst på att bli stor och inte behöver sin mamma på samma sätt längre. Snyft..... Men men bara att gilla läget. Han kommer iaf att vara min lilla pojke hur stor han än blir.

Annars idag har det inte hänt så värst mycket. Sambomn har varit iväg idag med sitt jobb på nått kul och kom hem för ett par timmar sen. Så nu sitter vi i vårt mysiga vardagsrum och tittar på nån film som jag inte vet namnet på. Blev så där äckligt sugen på popcorn så snälla sambon gick upp och poppade lite åt mig i micron. För är det nått jag är riktigt dålig på så är det att poppa popcorn i micron. Jag har faktiskt nästan lyckats med att sätta eld på micron när jag skulle göra popcorn en gång. Allt annat klarar jag ju galant men inte micropop. Galet knäppt jag vet men så är det.

Imorgon ska jag och Lillfisan dra en sväng till stan för att se om jag hittar nån snygg tunika eller nått annat snyggt att ha på kvällen. AC och jag ska nämligen på Ladies Night i Cloetta Center och det ska bli så jäkla roligt att komma iväg och göra nått sånt här.

Jobbar i helgen, ser inte fram emot det men vad gör man. Om nån skulle komma och erbjuda mig ett välbetalt jobb som inte inkluderade kvällar/helger så skulle jag tacka ja utan att blinka. Önskar jag får tillbaka pluggsuget snart så jag kan plugga till nått annat.

Aja nu svamlar jag igen och klockan tickar på, dags att krypa ner i sängen och till den väntande sambon.

Natti natti på er!!
♥Madeleine♥

RSS 2.0