Men det

var väl en envis förkylning..... Är fortfarande förkyld men nu känns det som om kroppen har besegrat detta bihang. Men jag har varit hemma från jobbet i nästan två veckor för att jag hade feber i en HEL vecka. Nu har jag varit feberfri i två hela dagar. Rekord måste jag säga..

Förutom att vi varit förkylda så har det inte hänt så värst mycket här, barnen är *peppar peppar* friska.
Min lilla bebis, lilla snutta fyller 3 hela år på onsdag. Känns ju som igår som hon ploppade ut och gjorde vår familj komplett.

Idag har jag jobbat och eftger jobbet åkte hela familjen ner till min mormor som behövde lite hjälp. Hennes bil har gått sönder så hon behövde handla lite och sen disskuterade vi lite olika lösningar på bilproblemet och jag tror vi har kommit på en lösning men det återstår att se i början på nästa vecka. 
När vi åkte hem frågar Stortroll hur man stolarna i bilen sitter fast och pappan svarar att de sitter fast med stora skruvar i golvet. Ok säger Stortroll då, för jag har tappat Lillfisans halsband under sätet..... 
Behöver jag säga att jag höll på att skratta halvt ihjäl mig. Ungar säger jag bara.

Nä ni klockan tickar på och jag ska ta och krypa ner i sängen, har arbetsdag imorgon med visseligen så börjar jag kl 14 men ändå. Sov illa i natt....

Så natti natti på er!
♥Madeleine♥ 

Här var det snorigt

Åter igen har vi drabbats av sjukdom i denna stackars familj. Denna gång är det mamman och pappan som är drabbade. Vi är förkylda så det står härliga till. Båda två har haft feber sen i onsdags, jippie vad roligt det här är. Och tusen saker skulle vi ju göra den här veckan då jag bara skulle ha jobbat två dagar. Men så blev det inte, sambon var hemma i onsdags på sin egna födelsedag och själv har jag varit hemma sen i torsdags och ingen av oss har orkat göra nåt mer än det nödvändiga som att ta hand om våra två barn. Men trollen har varit fantastiska och snälla. Stortroll han är så hjälpsam när det väl gäller och han har lyckats få med sig Lillfisan. De har utan en enda min gjort som vi har sagt.
Måste säga att det här var nog en av de jävligaste förkylningar som jag har varit med om, en feber som hänger i som ett irreterande bihang och för att inte tala om hur mycket snor man producerar... Helt makalöst måste jag då säga.
Men men nu ska det inte gnällas mer idag utan jag ska ta och hoppa i säng och kurera mig så gott det går och hoppas på en feberfri dag imorgon.

Natti natti!
♥Madeleine♥


Igår

höll vi på att bli en Lillfisa mindre.....

Vi höll på att rensa i garaget för att sälja lite på loppis, medans trollen lekte och busade. Sen kom de på den briljanta idén att de skulle åka bobbycar nedför backen till garaget. De gjorde det ganska många gånger och skrattade gott när det gick jättefort. Det var ju bara det att vi hade ställt en skottkärra i slutet av backen och Lillfisan råkade styra lite fel och träffade ena handtaget med HALSEN. Herregud så rädd jag blev. Som tur var skrek hon när hon ramlade i backen. Jag släppte allt och sprang fram till ungen, slet upp henne för att kolla var det hade träffat.... Och handtaget hade träffat nedre delen av halsen, hon har ett snyggt blåmärke där nu. Men det kunde lika väl ha tagit över struphuvudet och då hade vi inte haft en underbar dotter mer. Men nu blev det ju inte så som tur var. Lillfisan har lite ont just där handtaget träffade men förutom det så är det full fart på henne. Min lilla skrutthöna, undrar hur många ggr man ska sätta hjärtat i halsgropen pga henne......

Fast o andra sidan så skrämde Stortroll mig rejält förra veckan när han låg på hallgolvet och skrek att han hade ont i magen. Då blev det akuten för den lille mannen...... Där misstänkte de förstoppning/tarmveck/blindtarmsinflammation. Efter mycket om och men så kunde de utesluta tarmveck för han var för gammal för det, förstoppning eftersom han precis varit på toa, det som återstod var ju blindtarmsinflammation men då visade alla prover att det inte var nån infektion i kroppen trots feber. Så vi fick åka hem efter några timmar på akuten. Han har ont i magen av och till men om han fick panikont igen skulle vi åka direkt för då kunde det iaf vara blindtarmen som spökar.

Igår fyllde sambons stora son 7 år. Men då vi i vanlig ordning inte får träffa pojken så skickade vi ner ett par paket med vänner som skulle dit.


Och så är tidstjuven här igen...... Klockan är apmycket och jag börjar jobbet kl 7 imorgon bitti....

Så natti natti gott folk!
♥Madeleine♥

En liten uppdatering från igår

Stortrolls nya diagnos lyder: Svår herpes

I morse hade blåsorna spridit sig i halva ansiktet på kraken så jag ringde vc och fick en tid vid halv fyra. Sambon fick lov att gå med honom då jag började jobbet 15.00. Och den doktorn tyckte inte att det såg ut som svinkoppor utan mer som herpes och jag måste säga att jag håller med fast jag har aldrig sett ett sånt utbrott nån gång. Men nu har han iaf ny medicin och vi hoppas att det läker fort som sjutton nu och att et håller sig borta ett bra tag eller aldrig mer komma igen. Hoppas mer på det sistnämnda men det är väl inte så värst troligt......
Stortrolls magonda är nästan borta nu, skönt skönt men vi håller koll på honom ifall vi måste åka igen.

Ja och själv hann jag väl jobba i en timme så fick jag bara släppa allt och bokstavligen springa ut på toa..... Så jag fick lov att åka hem igen och kurera mig till nästa vecka..... Skit oxå!!!! Men men magen känns väl lite bättre nu, krampen har iaf släppt för tillfället, får väl se hur det blir inatt.

Lillfisan och älsklingen mår iaf bra och känner ingenting. Än ska väl tilläggas.

Nä ni magen börjar visst bråka igen så det är väl bäst att försöka gå och sova och hoppas att man kan slappna av..

Natti natti!
♥Madeleine♥

Är det inte det ena

Så är det det andra..... När Stortrolls magonda börjar lätta ja vad händer då..... Tror ni inte att ungen får svinkoppor ist... Fan va trött jag blir på alla dessa jävla sjukdomar!!!!



Nä ni jag är så trött, irreterad och sur så jag går och drar nåt gammalt över mig ist.

Natt natti!
♥Madeleine♥

Vilken dag

det blev.....

Den började inget vidare, vaknade av att Stortroll låg på golvet i hallen i källaren och ålade sig sig som en mask och ojjade sig. Frågade vad som var fel och han nästan skrek att det gör så ont i magen. Så jag ringde 1177 och frågade vad jag skulle göra och där sa de att det var bäst att åka till akuten. Så jag försökte få i honom lite frukost, Lillfisan lämnade jag av hon fadern som var på jobbet och sen for jag och Stortroll till akuten. Väl där tog det inte så himla lång tid innan vi fick träffa en doktor. Både en sköterska och doktorn klämde och kände på lille plutten och han tyckte att allt gjorde ont. Sen skulle de ta lite blodprover och det gillades inte av unge herrn trots att han hade fått emlasalva i båda armvecken. Men proverna visade inget särskilt och magen var mjuk och fin och dooktorn kunde inte hitta nåt så hon trodde att det kunde vara svullna köttlar i magen. Så vi fick åka hem efter att ha varit på akuten från 9.30-13.00.
Måste säga att min lille plutt var så himla duktig idag och kunde svara på nästan alla frågor utan hjälp av mamma. Så han och jag åkte förbi Lekhuset och där valde han två små legokartonger, sen åkte vi hem och fixade till lite mat för nu var mamma väldigt hungrig, Stortroll åt lite grann. Inte lätt att äta när man har ont magen och har feber...
Lillfisan hade sambon lämnat på dagis så henne hämtade vi hem när vi hade vilat upp oss lite.

Som grädde på moset så förlorade Vargarna mot Piraterna IGEN. Vilken skitdag det har varit, tur att man vabar imorgon.

Nä ni nu ska jag ta och lägga mig och tjura lite över Vargarnas förlust.

God Natt!

♥Madeleine♥

RSS 2.0